Gość _oC_ Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Witam, tematu chyba jeszcze takowego nie było... więc mówcie jak spędzacie sylwestra :) BTW: ja przed komputerem :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 heheh nie jesteś sam ja w 99% przed kompem spedze sylwka ponieważ jestem po chorobie i na prochach <_< a miałem iść z kumplami w miasto z kilkoma 0.7l :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 ZzzZzZZz ;] bede spal ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Ja bede przed pc. Eh ale na takiej grafie nie wiem czy dlugo wytrzymam <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) Ja rowniez spedze w domu, czesciowo przed kompem czesciowo z bliska osoba. Tyle juz sie tej wodki wypilo, ze naprawde jakies bale, imprezy, prywatki juz mnie mecza. Cenie sobie to, ze moge sprzedzic sylwestra w spokoju, domowym zaciszu z jedna osoba w otoczeniu muzyki. Edytowane 30 Grudnia 2005 przez Soldier666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) A ja będę wynosił uliczki :P A tak na serio to siedzę w chacie .. kumpel do mnie wpadnie i sie zobaczy. Edytowane 30 Grudnia 2005 przez qura16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Hipo sam w domu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Opłacony sylwester w Zakopanem, niestety musiałem z niego zrezygnować w ostatniej chwili. Jednak patrząc na warunki drogowe sądzę, że decyzja o pozostaniu w domu może mnie tylko cieszyć :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 idę do domu obok na imprezę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 w domu razem z bliską mi osobą..... .....chyba powoli nudzą mi się jakieś wielkie huczne imprezy.....chyba mi sie przejadło....pora odpocząć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 znaczy ze konczy ie twoja mlodosc, jak chcesz odpoczywac ;p , moje = domowka u kumpla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Ja to ide na typową "domoofke". Bedzie co do picia i kobiety do podziwiania :D żal mi tych co w domu przed kompem sylwestra spędzają ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Wreszcie się wyśpię, a potem o 5 rano wstaję i puszczam petardy ]:-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) Wreszcie się wyśpię, a potem o 5 rano wstaję i puszczam petardy ]:->O 5 rano bedziesz petardy puszczać? Jakby mi ktoś coś takiego zrobił ... to bym chyba zabił. Ludzi głowy bolą po imprezach a ten sobie tu wychodzi petardy porzucać :P Hehehhehe Edytowane 30 Grudnia 2005 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 ja spedze go w domu wraz z 0.7 L oczywiscie sam tego nie obale więc na następny dzień jeszcze będzie:D + TVn Turbo albo Playboy TV albo AXn zaobaczy sie co serwują ,można także iśc do kościoła :mur: :mur: :mur: ale to ostatecznosc joke! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) ....żal mi tych co w domu przed kompem sylwestra spędzają ;( mi także, sylwester spędzony samotnie to straszna rzecz EDIT : petardy o 5 rano ??? ostra podbudka dla wszystkich ciężko chorych bo balach, oraz alarm dla niektorych, że pora położyć się spac :) Edytowane 30 Grudnia 2005 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 satoshie, to sylwka spedzimy podobnie... [; U mnie bedzie romantyczna kolacja przy 100 swiecach... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 W tym roku niestety "biała sala". Ale żona coś tajemniczego szykuje, więc rano będę chyba w nielepszym stanie niż po imprezie :)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 można także iśc do kościoła I ja tak zrobie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Moje koleżanki z roku wynajeły całą knajpe i będzie impreza zamknięta w samym sercu miasta czyli w rynku , o północy można wyjsc i popatrzec jak się ludzie na rynku bawią , a tak jak co roku do białego rana zabawa :] , ostatnio przedłuzyła się o parę godzin spędzonych u jednej z imprezowiczek może w tym roku równiez się poszczęści :D To przy okazji wszystkim życze udanego sylwestra i szczęsliwego nowego roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Ja proponuje tym co siedza w domu upewnic sie czy ktorys ze znajomych tez nie spedzi sylwka w domu. Troche podzwonic i popytac sie kumpli. Moze ktos akurat tez jest w tej sytuacji ,ale wstydzi sie przyznac.Moze da sie namowic na jakis wypad na miasto albo chociaz na lawke na dworze usiasc i wypic tych browarow kilka :) Zawsze we dwoch razniej niz samemu. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Wreszcie się wyśpię, a potem o 5 rano wstaję i puszczam petardy ]:->Trzeba przyznać, że pomysł REWELACYJNY..... Trza będzie wytestować go :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Kurcze mnie to dziwi, ze sie tak sie litujecie na osobami, ktore samotnie spedza sylwka. Moze ta samotnosc jest z wyboru ? kiedys, gdy wiekszosc swiat spedzalem w samotnosci i jakos mi to nieprzeszkadzalo to wkurzali mnie ludzie tekstami "moze do Ciebie wpadne, jakis ty biedny, co tak sam, jak palec ?''...gdybym chcial z kims spedzic sylwka to zapewne bym sie kolo tego zakrecil. Nie neguje, ze ktos sie przejmuje albo, ze wspolczuje tylko, ze nasze zycie to 99% nasz wybor. Co do perspektyw sylwestra w mieszanym gronie z przedluzeniem sniadaniowo-obiadowym u kolezanki, to jest to naprawde kuszaca propozycja (dla kogos, kto nie ma nikogo na stale) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Devil tak zrobie zaprosze niechciane dziewczyny na party:D jest u ans taki denny klub Golden sie zwie nawiedze go może z nimi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 satoshie, to sylwka spedzimy podobnie... [; U mnie bedzie romantyczna kolacja przy 100 swiecach... ;] :) dokładnie i butelka dobrego wina, moja pani lubi takie klimaty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 @satoshie ---> Tylko jeszcze się zastanawiam co zrobić do jedzenia...? Jakie winko najlepiej? Może masz jakieś pomysły Ty, albo ktoś inny :razz: Ze świeczkami sobie poradzę :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 jedzeniem zajmuje się moja kobieta, co do wina to tylko czerwone, oboje lubiemy Chateau nie wiem czy dobrze napisałem :) ekspertem w sprawach win nie jestem, zawsze proszę kogoś w sklepie o pomoc.....zawsze w pobliżu znajdzie się jakaś miła osóbka płci żeńskiej, która z chęcią pomoże cos wybrać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Może jakaś potrawka z makaronem? Albo zapiekanka? Coś z makaronem, bo do tego winko smakuje najlepiej ;] Tak więc kupię 'szato' ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Dla mnie Sylwester to zwykły dzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Dobrze myślisz :) Może to -> http://www.pk.linux.gda.pl/spaghetti/lasagna.html przypadkowy link na przepis z google :) ale chodziło mi generalnie o lasagne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...