Skocz do zawartości
Gość _oC_

Wasze Plany Sylwestrowe?

Rekomendowane odpowiedzi

heheh nie jesteś sam ja w 99% przed kompem spedze sylwka ponieważ jestem po chorobie i na prochach <_< a miałem iść z kumplami w miasto z kilkoma 0.7l :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja rowniez spedze w domu, czesciowo przed kompem czesciowo z bliska osoba. Tyle juz sie tej wodki wypilo, ze naprawde jakies bale, imprezy, prywatki juz mnie mecza. Cenie sobie to, ze moge sprzedzic sylwestra w spokoju, domowym zaciszu z jedna osoba w otoczeniu muzyki.

Edytowane przez Soldier666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Opłacony sylwester w Zakopanem, niestety musiałem z niego zrezygnować w ostatniej chwili. Jednak patrząc na warunki drogowe sądzę, że decyzja o pozostaniu w domu może mnie tylko cieszyć :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wreszcie się wyśpię, a potem o 5 rano wstaję i puszczam petardy ]:->

O 5 rano bedziesz petardy puszczać? Jakby mi ktoś coś takiego zrobił ... to bym chyba zabił. Ludzi głowy bolą po imprezach a ten sobie tu wychodzi petardy porzucać :P

Hehehhehe

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Edytowane przez Miazga82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

....żal mi tych co w domu przed kompem sylwestra spędzają ;(

mi także, sylwester spędzony samotnie to straszna rzecz

EDIT :

petardy o 5 rano ??? ostra podbudka dla wszystkich ciężko chorych bo balach, oraz alarm dla niektorych, że pora położyć się spac :)

Edytowane przez satoshie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje koleżanki z roku wynajeły całą knajpe i będzie impreza zamknięta w samym sercu miasta czyli w rynku , o północy można wyjsc i popatrzec jak się ludzie na rynku bawią , a tak jak co roku do białego rana zabawa :] , ostatnio przedłuzyła się o parę godzin spędzonych u jednej z imprezowiczek może w tym roku równiez się poszczęści :D

To przy okazji wszystkim życze udanego sylwestra i szczęsliwego nowego roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja proponuje tym co siedza w domu upewnic sie czy ktorys ze znajomych tez nie spedzi sylwka w domu. Troche podzwonic i popytac sie kumpli. Moze ktos akurat tez jest w tej sytuacji ,ale wstydzi sie przyznac.Moze da sie namowic na jakis wypad na miasto albo chociaz na lawke na dworze usiasc i wypic tych browarow kilka :) Zawsze we dwoch razniej niz samemu. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze mnie to dziwi, ze sie tak sie litujecie na osobami, ktore samotnie spedza sylwka. Moze ta samotnosc jest z wyboru ? kiedys, gdy wiekszosc swiat spedzalem w samotnosci i jakos mi to nieprzeszkadzalo to wkurzali mnie ludzie tekstami "moze do Ciebie wpadne, jakis ty biedny, co tak sam, jak palec ?''...gdybym chcial z kims spedzic sylwka to zapewne bym sie kolo tego zakrecil. Nie neguje, ze ktos sie przejmuje albo, ze wspolczuje tylko, ze nasze zycie to 99% nasz wybor.

Co do perspektyw sylwestra w mieszanym gronie z przedluzeniem sniadaniowo-obiadowym u kolezanki, to jest to naprawde kuszaca propozycja (dla kogos, kto nie ma nikogo na stale) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@satoshie ---> Tylko jeszcze się zastanawiam co zrobić do jedzenia...? Jakie winko najlepiej? Może masz jakieś pomysły Ty, albo ktoś inny :razz: Ze świeczkami sobie poradzę :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jedzeniem zajmuje się moja kobieta, co do wina to tylko czerwone, oboje lubiemy Chateau nie wiem czy dobrze napisałem :) ekspertem w sprawach win nie jestem, zawsze proszę kogoś w sklepie o pomoc.....zawsze w pobliżu znajdzie się jakaś miła osóbka płci żeńskiej, która z chęcią pomoże cos wybrać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi