Skocz do zawartości
Gość _oC_

Wasze Plany Sylwestrowe?

Rekomendowane odpowiedzi

Coz, u mnie siostra jak co roku ucieka gdzies do kolezane, wiec powinien byc spokoj. W takim wypadku ja, jak co roku rozsiade sie przed telewizorem, wlacze sobie zestaw 5.1 i obejrze pewnie ze 2 filmy. Kolo polnocy symboliczna lampka szampana albo moze nawet i bez tego sie obejdzie jak mialo to miejsce rok temu, a potem haha i spac ;)

Moze malo oryginalne, ale jakos nie czuje potrzeby wypicia heltolitrow alkoholu, wysadzenia 3 smietnikow przy uzyciu petard a i z kim wyjsc na jakas impreze tez nie ma.

Zapomnialem tez wspomniec ze sam dzien zacznie sie swietnie, czyli tak jak kazdy dzien konczacy miesiac - remanentem. W ramach wlasnie tego wspanialego remanentu musze jutro zjawic sie o 7 rano w pracy (normalnie na 10) i liczyc, liczyc i jeszcze raz liczyc pamietajac przy tym zeby nie zasnac ;)

Edytowane przez KrzychuG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sie boje tego sylwka.Przecholowalem troszq i musze teraz wybrnac z tego :P Wszystko zaczelo sie jak sie dowiedzialem,ze musze spedzac sylwka w pracy.Najpierw sie wqrxzylem ale potem dowiedzialem sie,ze all ok,poniewaz moge wpuscic "kilku" swoich znoajych za darmo podczas gdy bilet wstepu kosztuje 40zl,a ja jako pracownik musze organizowac sylwka z kierowniczka.No i tak o.Pieknie wszystko bylo az do wlasciwie wczoraj,kiedy to sie okazalo,ze ledwo co kierowniczka wie o 10 osobach,podczas gdy mi wyszlo 14 (chyba wypilem za duzo :P) i nie ma juz stolikow bo wszystkie zarezerwowane a szefowa kompletnie nic nie wie (wolalem nie mowic).Dzis byla troszq zadymka z przygotowaniami wiec byly niekiedy ostre momenty w pracy,chodz kierowniczke mam zajebista,ale dzis kazdy byl w nieciekawym humorze.Malo tego - nikt jeszcze nie wie,ze musi jechac autobusem godzine przed otwarciem (tym bardziej szefowa) bo od dzis sie zmienil rozklad autobusow i jedynka jezdzi o innych godzinach a z tego co wiem nie kazdremu to na reke ale to nie moja wina,ze tak wyszlo.Najlepsze w tym wszystkim jest to,ze jutro moze przyjechac glowna szefowa pod ktora podchodzi nasza filia a ta kompletnie nie wie,ze ja sobie wprowadzam kogo kolwiek na jana,niemowiac juz o tym,ze i tak sprzedalismy 2x wiecej biletow niz miesci sala :P ta glowna szefowa moze przyczepic sie o byle co. Raz doczepila sie o zylki na ozdoby ktore byly na szafie od roku. Jeszcze jedna sprawa - sa osoby,ktore chce pogodzic ze soba i one o sobie nie wiedza,a chce by moja ekipa byla z dawnych lat,bysmy sie widzieli,a to jest jedyna taka okazja.Wiec panowie i panie,jak widac - jutro bedize goraco ? Co zrobic ? Pozdrawiam

Edytowane przez hydro2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

impreza organizowana przeze mnie i kolege na jego kawalerce. 20+ osob ,muzyka,alkohol i nie wiadomo co jeszcze. a babcia obok taka upierdliwa,ale chyba nie bedzie w sylwka problemow robic. o kurcze to juz dzis... a jeszcze tyle roboty przede mna. a sniegu tyle...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Symbolika to jest to co lubie najbardziej :razz: Ja ze swoja Pania zjemy dobre jedzonko, wypijemy sobie dobre winko, powspominamy 3 lata razem i... to moja slodka tajemnica, a potem spac :razz: Mysle, ze bedzie milo i sympatycznie :) hydro2, po prostu idz na calosc, bo w ferworze sylwestra nikt tego nie zauwazy i wszyscy beda sie wysmienicie bawic :razz: Trzymaj sie i sie nie zalamuj chlopie :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli wiekszosc tweakowcow w domu, no ja juz na 100% sam (oczywiscie kupie sobie 0,5 luxusowej to nie kryptoreklama, ale niezla ta wóda) przed kompem sylwka spedze poniewaz nie ma dobrych przyjaciol bo jeden umarl, drugiemu odbilo ;)

To moze zrobimy jakis live chat na iRC jak ktos ma bota? Tak zeby sie nie nudzilo.... ;)

Edytowane przez _oC_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche przesadzacie , każdy wysówa argument że w sylwestrze chodzi tylko o to żeby sie nawalic wódą i w nastepny dzien leczyc kaca , ja po prostu ide sie dobrze bawic z moimi przyjaciółmi w ten szczególny dzien , a wodki przeciez nikt nikomu do gardła siła nie wlewa.

Inna sprawa , że przecież przymusu nie ma jeśli ktoś woli zostac w domu i spędzic sylwestra z dziewczyna , czy przy dobrym filmie i jemu to odpowiada to dlaczego komus tu współczuc , współczuc nalezy tylko tym któzy chcieliby bardzo gdzieś pójśc czy też już mieli cos ustawione a przeszkodził im w tym stan zdrowia czy inne zdarzenia losowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) współczuc nalezy tylko tym któzy chcieliby bardzo gdzieś pójśc czy też już mieli cos ustawione a przeszkodził im w tym stan zdrowia czy inne zdarzenia losowe.

Pięknie powiedziane ;] Jak dla mnie sylvek to okazja do dobrej szampańskiej zabawy w dobrym towarzystwie :) Jakkoś nie kręci mnie upijanie się w ten dzień, bo to w końcu mamy przywitać ten rok, żeby był lepszy od poprzedniego, a leżąc gdzieś [ciach!] w 3 [gluteus maximus] mamy niezły start :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja z rodzinka spedzam i kumplem w domciu moze moja przyszla dziewczyna wpadnie [;, na słodko przy winku/szampanie, przy tv jakies ciekawe filmy jak zwykle beda lecialy [; np. To nie jest kolejna komedia dla kretynów na polszmacie(polecam jak ktos lubi humor typu american pie, tylko bardziej ostrzejszy[; ) [; za rok moze sie cos wynajmie i sie faaajna impre zrobi spotkaniowa ze starymi kumplami ;), a bym sie cieszyl [; zakupilem dzisiaj troche ogni, wedlug listy odpalania: Achtung-godzina 12:00 zaraz po nim odpalam 3 fajerwerki naraz, potem 2 rzymski w lapie, 4 fajerwerki, 1 wulkan taki faaajny na 15m [; [; [;, 2 rzymski ognie i reszta fajerwerek (chyba 4). Powinno byc ladnie [;

Edytowane przez Drunk_ZoZol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na chwile obecna to jest moj plan na sylwka:

http://img417.imageshack.us/my.php?image=obrazek046xj.jpg

choc znajac zycie o 18 juz beda 3 imprezy a odleglosc od akademikow - 5 minut z buta i jakas flaszka tez zagwarantuje ekstra impreze i ten 7800gt bedzie musial poczekac i beda zabawy na kacu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe ja mam zmiane planow, kumpel wpada do mnie ;] a ze ja mam pelen arsenal broni sylwestrowej ;] to gites. Tzn mieszkam nad Barem doslownie, starsza prowadzi go a w ogole rodzciow nie bedzie bo ida na jakis bal ;]]]]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Smutno się to trochę czyta że tyle osób siedzi w tą noc przed kompem... :( Ja na przykład uważam, że to najgorszy sposób, szczególnie jeszcze z alkoholem... :? Może warto jednak popytać się znajomych, ostatecznie zgadać z jakąś rodziną... żeby tylko samemu nie siedzieć?

Ja na sylwka wybieram się z moją dziewczyną na mała domówkę do jej koleżanki... Będzie fajnie i napewno wolę to niż % w dużych ilościach z kumplami gdzieś na mieście... Jakoś mi się to już znudziło... :?

A tak wogóle to roczek 2005 był dla mnie bardzo udany... oby 2006 też taki był :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Większość osób tak spędza sylwka bo lubi, więc po co się nad nimi użalać? Ja też najchętniej bym tę nockę spędził przed kompem, ale nie spędzę, bo mam kobitkę i razem sobie posiedzimy przy winku i dobrym jedzonku. Użalanie się nad nimi to bezsens, bo tak sami chcą! Jakby chcieli, to by sobie znaleźli inne zajęcie. Widać tweak to także sposób na sylwestra w doborowym towarzystwie rzecz jasna :razz: Pozdrawiam, big up!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No emilooos jak jest okazja to czemu nie. :)

no to gratuluje podejscia...:mrgreen:

moj sylwestar zapowiadal sie bardzo miło, kobieta którą luuuubie :mrgreen: i paczka przyjaciół....

niestety ona nie zdazy wrocic z wawki , a ja jestem $#$%@% na swoich ziomków.... z przyjemnoscią posiedzialbym w tym roku w domu przed kompem, a potem poszedl spac...niestety OBIECAŁEM że przyjde do nich , wiec ide....ale to bedzie tylko okazja do wstawienia sie.... :mur:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli spędzanie sylwestra samemu w domu jest z własnego wyboru to ok :) Zeszłorocznego sylwestra spędziłem przed kompem z racji tego, że 1 stycznia na 08.00 miałem się stawić w pracy na inwentaryzację :( ehhh nie było tak strasznie, a 1 stycznia był całkiem całkiem mimo, że przesiedziany w pracy.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=107641 - temat z ub. r., też siedziałem przy kompie i nie było tak źle - jeszcze dwóch kumpli na ircu siedziało ;) Zresztą swoje własne towarzystwo nie jest takie złe :)

Teraz idę na jakąś imprezę do kumpla do akademika (znam całe 2 osoby :P) i liczę na mimo wszystko lepszą zabawę niż ostatnio :P ;)

Edytowane przez mikaelus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja ok20.00 pujde do kuzyna, pogram z nim na kompie, wystrzelimy całą spiżarnie fajerwerek( łącznie ok 200zł) a potem wroce do domu( o ile bede w stanie) i tyle. Petardami bawie sie bardzo ostrożnie o czym swiadczą moje łapy... i radze kazdemu z nimi tak postępować! ;)

chciałbym ku przestrodze wszystkim opowiedzieć o zdarzeniu jakie miał kumpel w zeszłym roku z petardami:

kOleś kupił sobie rakiete za 20 zł i zaprosił swojego kuzyna, maniaka petard, koleś sie bawił zapalniczką!! jaki DEBIL!! Zdjął zabezpieczenie i sie bawi. Straty: okno, uszkodzony monitor CRT, spalone osłony głaśników, tapety na ścianach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

chciałbym ku przestrodze wszystkim opowiedzieć o zdarzeniu jakie miał kumpel w zeszłym roku z petardami:

kOleś kupił sobie rakiete za 20 zł i zaprosił swojego kuzyna, maniaka petard, koleś sie bawił zapalniczką!! jaki DEBIL!! Zdjął zabezpieczenie i sie bawi. Straty: okno, uszkodzony monitor CRT, spalone osłony głaśników, tapety na ścianach

lol :D

Ja ide do knajpy. impra na 150 osób. idziemy w 2 pary, o 12 walimy na skwer kościuszki w gdyni - podobno tam mają być najlepsze fireworks w 3mieście

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

C2H5OH , MDMA + pochodne C9H13N, ok. 80 osób (+ ta wyjątkowa, nie licząc mnie :) ) na sali , troche metalu i (mam nadzieje ) elektroniki, Czyli będzie dobrze :D

A tak w ogóle, to z kolesiami zaczęliśmy swietować juz wczoraj. Oczywiście rano były postulaty, aby sylwestra przenieśc na pojutrze, ale babcine sposoby cuda działają, więc nowy rok pojawi się o planowanej porze, w planowanym dniu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi szampan z biedrony za 3.99 i gitara icon_smile3.gif

świete słowa z tym szampanem ;];]

stosunek ceny do jakosći jest zabójczy poprostu nie ma lepszego trunku na rynku ;];] (sprawdzone ;])

Edytowane przez zimny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi