hinco Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 do kiedy można wpłacać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 To zrobmy tak, ja wszystko zalatwie, wpłacajcie mi pieniądze, ale adres do wysylki lutu podam twój Tonic, a resztą ty sie zajmiesz ;) No to ustalone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) W kopercie babelkowej jako list polecony. Proponuje innaczej, ci co nie zamawiają paczek u Tonica (Berling) niech wplacą kasę za lut + 4zł na wysylke + 1zł. Te 1zł to jak kazdy tyle wplaci to bedzie akurat na zaplate przesylki lutu od tego goscia z allegro do Tonica. Reszta (ci co zamawiają paczki z Berlinga) normalnie cena lutu + 1zł, bo cena za paczkę to tam z Toniciem sie dogadujecie we wlasnym zakresie. Edytowane 1 Stycznia 2006 przez LukeXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 luke ja juz wplacilem, znowu zlotowke mam przelac :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Daj sobie spokój z nią, moge dolozyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Daj sobie spokój z nią, moge dolozyc ;) nie musiszja dałem złotowke wiecej :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 ja wpłace jutro... i bedzie.... pojutrze? ;/ chyba mnie nie zbijecie?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Narazie gość nie wystawił aukcji, nie odpisał mi na maila, wiec wpłacajcie spokojnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) Narazie gość nie wystawił aukcji, nie odpisał mi na maila, wiec wpłacajcie spokojnie. odpisuje pozno (znaczy wieczorem dobrym), pare maili do niego wysłałem - widocznie pracuje czy cu..... Edytowane 3 Stycznia 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 wpłacone 60 zł :E jutro powinno być u Ciebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Jak z tymi pieniedzmi, mam narazie ~80zł, wplacily dwie osoby, gdzie reszta ? Lut wystawiony juz na allegro jest. W tym tygodniu chce miec 320zł na koncie, wpłajcie szybciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 Pieniądze za luty znalazly sie na koncie gościa, jutro zapewne wysle i w tym tygodniu dotrą do Tonica...ktory rozesle je po ludziach, więc najprawdopodobniej nalezy ich oczekiwać u siebie w domu na początku przyszlego tygodnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Ok, prosze zeby przypomnialy mi sie osoby, ktorym mam lut wyslac (ktore nie zamawialy nic u Tonica) Mam 8 sztuk lutu do wyslania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Ok, prosze zeby przypomnialy mi sie osoby, ktorym mam lut wyslac (ktore nie zamawialy nic u Tonica) Mam 8 sztuk lutu do wyslania muciek 5szt pit202 - 2 szt reszta u Tonica ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...