jakac Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Panowie poszukuję nośników na których bendę mógł spokojnie wypalać x48. Dzisiaj kupiłem płytkę TDK (d-view) z indeksem x48 i <span style="color:red;">[ciach!]</span>o max to był x22 Natomiast wcześniej wypalałem na TDK ( Reflex Ultra) z indeksem x24 i szły na x48 <- nie mogę dostac już tych płytek Nie interesuje mnie to co jest na www.cdrinfo.pl tylko wasze doświadczenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Wypalalem na TDK z indeksem 48x (d-view) predkoscia 52x bez problemu na nagrywarce Liteon 52/24/52. Nagrane plyty chodza bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Panowie poszukuję nośników na których bendę mógł spokojnie wypalać x48. przepraszam ze pytam ale dlaczego nie wystarcza tobie razy 40. ile zyskasz sekund przy wypalaniu 700 MB ... 10-20 ?!? /me ma tesh nagryware x48 a wypalam na Platinium x40 z takąż predkościa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Panowie poszukuję nośników na których bendę mógł spokojnie wypalać x48. przepraszam ze pytam ale dlaczego nie wystarcza tobie razy 40. ile zyskasz sekund przy wypalaniu 700 MB ... 10-20 ?!? /me ma tesh nagryware x48 a wypalam na Platinium x40 z takąż predkościa Nieważne ile zyska czasu na tym. Ważne że kupił nagrywarkę 48x i chce ją wykorzystać na tyle na ile ją stać. Równie dobrze mógł kupić nagrywarkę 40x! Pozdrawiam Punek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Nieważne ile zyska czasu na tym. Ważne że kupił nagrywarkę 48x i chce ją wykorzystać na tyle na ile ją stać. Równie dobrze mógł kupić nagrywarkę 40x! rownie dobrze moze na niej w ogole nie wypalac zeby mu nie padła :P zdrowych wesolych mości punek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Panowie poszukuję nośników na których bendę mógł spokojnie wypalać x48. Dzisiaj kupiłem płytkę TDK (d-view) z indeksem x48 i <span style="color:red;">[ciach!]</span>o max to był x22 Natomiast wcześniej wypalałem na TDK ( Reflex Ultra) z indeksem x24 i szły na x48 <- nie mogę dostac już tych płytek Nie interesuje mnie to co jest na www.cdrinfo.pl tylko wasze doświadczenia Thorr o co Ci chodziło z tym "zdrowych i wesołych mości" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Prosze trzymac sie tematu ! :evil: wszelkie inne duperele na priv ! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Panowie poszukuję nośników na których bendę mógł spokojnie wypalać x48. przepraszam ze pytam ale dlaczego nie wystarcza tobie razy 40. ile zyskasz sekund przy wypalaniu 700 MB ... 10-20 ?!? /me ma tesh nagryware x48 a wypalam na Platinium x40 z takąż predkościa Może nie zyskam dużo czasu ale mam nagrywarkę x48 i chciałbym ją wykorzystać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Ja uzywam tylko Prinko i Platinium tanie i dobre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Prosze trzymac sie tematu ! :evil: wszelkie inne duperele na priv ! :evil: Sorry Wariacie. :oops: Zapomiałem dopisać że u mnie te płytki tedekowskie (x24) też mogłem nagrywać 40x (jak dobra firma to dobra 8) ) Ale są one za drogie i nagrywam Platinum 40x i wszystko jest wporzo :) . Na cdrinfo są nowe biosy do nagrywarek które poprawjają nagrywanie na mniej znanych nośnikach. Pozdrawaim i życzę Wam wesołych i radosnych świąt Bożego Narodzenia (AC pod choinką) i pijanego/upalonego roku 2003-eciego 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Nieważne ile zyska czasu na tym. Ważne że kupił nagrywarkę 48x i chce ją wykorzystać na tyle na ile ją stać. Równie dobrze mógł kupić nagrywarkę 40x! rownie dobrze moze na niej w ogole nie wypalac zeby mu nie padła :P zdrowych wesolych mości punek ja mam nagrywarke 4X wiec wedlug twojej teori bede nagrywal z 2x. a co mi tak przeciez zyskam tylko jakies 17 minut. Rownie dobrze mogl kupic 32x i tez by duzo nie stracil na predkosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 a ja tam pale na Sigma Platinum i Platinum praktycznie zero spalonych plyt ale najlepsze plytki to moim zdaniem verbatim tylko za nie troche zaplacisz nie 0.80 zl jak za wyzej wymienione tylko cos kolo 2 pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...