Skocz do zawartości
jakac

na jakich płytkach wypalać

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie poszukuję nośników na których bendę mógł spokojnie wypalać x48. Dzisiaj kupiłem płytkę TDK (d-view) z indeksem x48 i <span style="color:red;">[ciach!]</span>o max to był x22 Natomiast wcześniej wypalałem na TDK ( Reflex Ultra) z indeksem x24 i szły na x48 <- nie mogę dostac już tych płytek

Nie interesuje mnie to co jest na www.cdrinfo.pl tylko wasze doświadczenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie poszukuję nośników na których bendę mógł spokojnie wypalać x48.

przepraszam ze pytam ale dlaczego nie wystarcza tobie razy 40. ile zyskasz sekund przy wypalaniu 700 MB ... 10-20 ?!?

/me ma tesh nagryware x48 a wypalam na Platinium x40 z takąż predkościa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przepraszam ze pytam ale dlaczego nie wystarcza tobie razy 40. ile zyskasz sekund przy wypalaniu 700 MB ... 10-20 ?!?

Nieważne ile zyska czasu na tym. Ważne że kupił nagrywarkę 48x i chce ją wykorzystać na tyle na ile ją stać. Równie dobrze mógł kupić nagrywarkę 40x!

Pozdrawiam

Punek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieważne ile zyska czasu na tym. Ważne że kupił nagrywarkę 48x i chce ją wykorzystać na tyle na ile ją stać. Równie dobrze mógł kupić nagrywarkę 40x!

rownie dobrze moze na niej w ogole nie wypalac zeby mu nie padła :P

zdrowych wesolych mości punek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie poszukuję nośników na których bendę mógł spokojnie wypalać x48. Dzisiaj kupiłem płytkę TDK (d-view) z indeksem x48 i <span style="color:red;">[ciach!]</span>o max to był x22 Natomiast wcześniej wypalałem na TDK ( Reflex Ultra) z indeksem x24 i szły na x48 <- nie mogę dostac już tych płytek

Nie interesuje mnie to co jest na www.cdrinfo.pl tylko wasze doświadczenia

Thorr o co Ci chodziło z tym "zdrowych i wesołych mości"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie zyskam dużo czasu ale mam nagrywarkę x48 i chciałbym ją wykorzystać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosze trzymac sie tematu !  :evil: 

wszelkie inne duperele na priv !  :evil:

Sorry Wariacie. :oops:

Zapomiałem dopisać że u mnie te płytki tedekowskie (x24) też mogłem nagrywać 40x (jak dobra firma to dobra 8) ) Ale są one za drogie i nagrywam Platinum 40x i wszystko jest wporzo :) . Na cdrinfo są nowe biosy do nagrywarek które poprawjają nagrywanie na mniej znanych nośnikach.

Pozdrawaim i życzę Wam wesołych i radosnych świąt Bożego Narodzenia (AC pod choinką) i pijanego/upalonego roku 2003-eciego 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rownie dobrze moze na niej w ogole nie wypalac zeby mu nie padła :P

zdrowych wesolych mości punek

ja mam nagrywarke 4X wiec wedlug twojej teori bede nagrywal z 2x. a co mi tak przeciez zyskam tylko jakies 17 minut. Rownie dobrze mogl kupic 32x i tez by duzo nie stracil na predkosci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...