Bieniol Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Po ustawieniu Opery jako domyślnej przeglądarki podczas włączania jej wyskakuje następujące okno: Na dodatek zniknęło z menu opcja RSS (miałem kilka kanałów RSS i teraz ich nie widze :( ) Co zrobić ? Pozdrawiam PS> Niestety nie mogę się dostać do konfiguracji kont (chociaż nie używam i nie używałem nigdy tej opcji) Opcja jak widać jest niedostepna :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 przeinstalowywales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniol Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Już na szczęście po kłopocie ;) Przeinstalowanie nie pomogło --> trzeba było dokładnie wszystko usunąć (łącznie z profilem) i zainstalować od nowa ;) Ale dzieki za pomoc ;D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...