matdys Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Witam! Próbowałem upgreatu softu PSP do 1,5 z 1,52. Podłączyłem PSP kablem do komputera, i podłączyłem do ładowarki. Gdy PSP zmieniało soft, zakończyó się ładowanie i psp się wyłączyło. Od tego momentu konsola nie działa. CO MAM ROBIĆ? PROSZĘ POMÓŻCIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolw Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 hmmm chyba mam zla wiadomosc PSP R.I.P nawet nie dasz do reklamacji bo złamałes umowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 nie da sie tego jakkolwiek naprawic? podłączyc do kompa, wgrac cos jakims programem? albo w serwisie za oplatą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Nie posiadasz uprawnień na rozpoczynanie tematów w tym forum-tak mi napisali na tym forum. MOŻE WIECIE, CO JAK MAM Z TYM PSP ZROBIC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zacznijmy od tego. Nie da się zrobić 1.52->1.5. Najpierw trzeba upgrade z 1.52 -> 2.0 (przez demo dysk) , a potem zrobić downgrade z 2.0->1.5 More info: www.skizo.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...