ndx Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 MOge kupic nowa plyte Epox 4PEA tylko nie wiem coona jest warta to bedzie pod serwerek ale, przydalo by sie zeby mozna krecic procka ! Za plyte wolaja na polskie kolo 250zl plyta jest nowa ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Cos malo ja widzialem ostatnio testy jej kosztowala chyba 740 ale to byla wersja z wyszystkimi bajerami. Musze stwierdzic ze wyniki miala dobre. Bylo to chyba na www.in4.pl ale nie jestem pewny. A po kiego grzyba ci serw na p4 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Nomm ja tez mam pelna wersje a serwe na P4 dla tego ze tam bedize kilka zeczy a przedewszytkim PHP wiec muis chodzic sprawnie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Jak na moje oko to plyta warta zakupienia. Mialem doczynienia z kilkoma epoxami. Dobra jakosc stabilnosc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 no pozatym za rayzykuje to nei jakis majatek chodzi o stabilnosc ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...