KrzychuG Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) U nas tez bialo, ale juz nie sypie. Wracajac z pracy usmialem sie, jak gosciu w BMW gimnastykowal sie zeby wyjechac z zaspy ;) Czuje, ze jeszcze w nocy popada i jutro rano wybiore sie z lopata do pracy, bo pewnie piwnica zasypana jak zwykle. Edytowane 30 Grudnia 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) Odśniezylem pół mojej ulicy. Kufa 70cm sniegu, a moj starszy wraca ze Słowacji dzisiaj w nocy to sie zmobilizowalem ;] Edytowane 30 Grudnia 2005 przez Severus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) Widok zza okna [; Nadal sypie ;] Edytowane 31 Grudnia 2005 przez KrokOboK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 A u mnie jak sypalo tak sypie. Cala noc padalo :/ ok 60 cm sniegu jak nie lepiej. I zimno tez troche :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) no sypnęło wieczorkiem ale całe g;/ teraz też powoli... @fipa: jak tam na zachodzie województwa?;] Edytowane 31 Grudnia 2005 przez mkl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Wypowiedziałem się kilka postów wyrzej! Bo ja być na zachodzie! :) ;) Albo dobra rzebyś się nie namęczył to masz tego posta! ;) A u mnie to jakieś kpiny! Tak na oko 7-10cm śniegu w niektórych miejscach po 16cm ale żeby było fajowo to śnieg się nie lepi,nie ma w pobliżu żadnej dorodnej górki mimo że mieszkam na wsi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 @fipa: jak tam na zachodzie województwa?;]Sypie, sypie, i nie przestaje.. Baardzo ciezko mi sie wczoraj do domu wracało, tak kolo 3:00. Zaczynam rozumiec tych, którzy pisali, ze wolą deszcz niż tyle śniegu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 U mnie okolo 40-50 cm sniegu tak na oko... Sypie nadal [; fipciu, ladnie to sie tak wloczyc po nocy? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Czy policja moze mi cos zrobic za chodzenie jezdnią, a nie chodnikiem? Wczoraj sie czepili.. Tyle, ze ten chodnik byl tak zaśnieżony, ze nie dało rady nim iść, a jezdnią były ślady po autach. W koncu dali sobie spokoj, wystarczylo umiejetnie pokierować rozmową [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Tak wyglada poranek na Slasku. Pozdrawiam... wieczorem maja byc nowe opady ! PS: Mozeby tak temat na osla laczke dac, bo nam z testowego niechybnie zginie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) Jakość nienajlepsza, ale robione przez okno (co bede dla Was marzł) ;) Edytowane 31 Grudnia 2005 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 fipa, rób bałwana, masz dużo śniegu na podwórku [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Czy policja moze mi cos zrobic za chodzenie jezdnią, a nie chodnikiem? Wczoraj sie czepili.. Tyle, ze ten chodnik byl tak zaśnieżony, ze nie dało rady nim iść, a jezdnią były ślady po autach. W koncu dali sobie spokoj, wystarczylo umiejetnie pokierować rozmową [;Teoretycznie może, chociaż w taką pogode jeśli koleś ma troche rozumu i mu się spokojnie wytłumaczy, to nie powinno być żadnych konsekwencji. Jednak jeśli byś trafił na "służbiste", czy chociażby pana który ma zły humor, bo mu żona nie zrobiła drugiego śniadania na służbe, to miałby prawo ukarać Cię. Niewiem jaka to jest kwota. Ale całkeim możliwe, że tak samo jak w przypadku przechodzenia przz tory przy zamkniętym przejeździe, za co mi jakiś pajac chciał dać 100zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 poswiece sie i przy odsniezaniu zrobie pare fotek ;] . Bedzie kupa smiechu. BTW: nie wiem czy moja dziewczyna przyjedzie do mnie do maista na sylwestra :( mieszka 15km ode mnie..... a dystans miedzy nami to teragramy sniegu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 We Władysławowie (jakby ktos nie wiedzial to miejscowosc nad morzem) wczoraj bylo z 20-30cm sniegu a teraz deszcze leje. A tak ladnie bylo <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Podlasie- Sztabin-> śniegu stan brak. inne utrudnienia-> lodowa pokrywam na wszystkim :mad: Droga główna-> przejezdna, drogi osiedlowe-> ślizgawki(ale jechać się da), drogi lokalne-> oblodzone ale da się jechać. Ja chce śnieguu a nie lodu :angry: Pozdrawiam Artur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 ja zaraz ide odsniezac :] jak poodsniezam, to zrobie zdjecia :] . Baterie do cyfraka laduje wlasnie :] . Kupa smiechu z przewaga kupy... oooo! Wlasnie sie sasiad Civikiem z lancuchami zakopal ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Nysa - Wczoraj 40cm śniegu :/ Dziś o 10cm mniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) We Wrocku za to sniegu jest az nadto.Jak wychodze na spacer z moim malym kundelkiem (4 miesiace) to doslownie sobie bidulek kopie tunele w sniegu ,bo tak wysoko lezy. Zdaje sie ze u mnie nawet miejscami do 40-50 CM :lol: Daaawno tak we Wrocku mocno nie sypnelo... Edytowane 31 Grudnia 2005 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Przed chwila chcialem sie przejcehcac do centru zrobic zakupy na sylwka. Po tym jak czekalem poltorej godziny na autobus dale sobie spokoj z tymi planami i poszedlem na nogach dzielnice dalej zakupic cos w osiedlowym markecie :/ Sniegu po kolana, temp. -5 i przez 4 godziny wedrowki nie zauwazylem ani jednej odsniezarki :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) Kraków? Wczoraj dużo nawet bardzo dużo śniegu. Do około 50cm. Dziś już wszystko topnieje, ale faza jest dalej. Robi się ciapa :? Edytowane 31 Grudnia 2005 przez DaRoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 tym ktorym brakuje sniegu, zapraszam do warszawy po odbior ;] najchetniej z mojego samochodu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Mieszkam jakieś 10km od MeHowa. Niestety cyfry nie posiadam, a byłoby co fotografować. Wczoraj to nawet na mojej ulicy pług 2 razy utknął... A nie wspomnę, co działo się na wzniesieniach na głownej drodze (MeHow -> Popielowskie Górki :P ) - każdy TIR passował. A wieczorem ma znowu zacząć padać... Wypas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 U mnie przestal padac deszcz. Teraz sypie sniegiem ze malo widac:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclat Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 KIELCE: a raczej tylko moj podjazd :D a to na dole to seat cordoba mojego brata B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 TYCHY woj. slaskie, widok z okna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Dla sportu - 1h odsniezania kostki do domu. Zostal mi tylko wjazd do garazu i podjazd. Roboty na jakies 3h... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 U mnie podobnie jak u DaRo, sniegu w pi... cholere ;] Traktoro-pług utknął na chodniku.. Tramwaje przestaly kursowac.. Armagedoon ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Radom => szkoda słów :? Tyle śniegu to dawno nie było :| Odśnieżanie co 3h i za każdym razem ok 10cm... Ręcę opadają [dosłownie] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 potwierdzam, to co pisze nitro, niedaleko Wodzislawia, a jeszcze blizej Rybnika sa dwie bardzo bardzo duze gorki. Korek na maxa... oczywiscie dzieki tirowcom. Ja pracuje dalej z odsniezaniem. Wlasnie zaczalem stracac snieg z samochodow. O moj boze, jak ja sie namachalem :] ..... .... ok ogrzalem juz sobie stopy, zaraz ide dalej odsniezac, a potem fotki jak wyglada teren po walce z zywiolem. BTW... u mnie jest -6 C i nie zanosi sie na to, zeby cos sie stopilo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...