Sarkazz Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 W zimę za zimno, w lato za gorąco... Odpowiednia pogoda w tym kraju jest może przez 2 miesiące. Ale jedyne czego tak naprawdę nie lubię, to kałuże, chlapa, syf. No i jak autobusy strajkują z powodu zimna :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 (edytowane) Jak ja nie lubię zimy. Nie dość, że autobusy/tramwaje się spóźniają, bądź co gorsza nie jeżdżą, to jeszcze te mrozy. Tramwaj którym jeżdżę do szkoły zamiast 2 wagonami, jeździ tylko 1, na dodatek nie idzie do niego wleźć. I smród w środkach komunikacji (zresztą zawsze był, jest i będzie), bo ludziom się nie chce myć, albo wodę oszczędzają, na dodatek mrozy, a później ciapa. Jeszcze sypią te ulice solą, potem buty białe od tego ścierwa, szybciej się niszczą. I codziennie pastować, polerować, żeby się nie zniszczyły. I ta dobijająca grubsza kurtka, którą trzeba nosić, żeby nie zmarznąć, do tego wypadałoby jeszcze kalisraje (kalesony) założyć. Jeszcze rękawiczki, a jak się dotknie "gołą" ręką rurki w tramwaju/autobusie, to można do niej przymarznąć, taka zimna. A za oknem u mnie teraz pada ten biały syf. Edytowane 4 Listopada 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Znów ten popieprzony okres... zimy :? Jak ja bym chciał żeby zawsze było 25-30*C. Jestem wręcz stworzony do takich temperatur ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Lubię zimę :D IMO najładniejsza pora roku (wizualnie :) ). U mnie za oknem tylko kałuże i mróz, czekam na pierwsze śniegi :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Zima nie jest zła ;] byle -30 nie było bo zaczyna ciągnąć po gatkach :D na podkarpaciu się tak trochę chlapowato dziś robiło...niech już lepiej coś posypie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 (edytowane) A u mnie już od kilku dni 15cm tego białego *^%& :/ Edytowane 4 Listopada 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 (edytowane) jaworzno zasypane drogowcow nie widac ..... i jeszcze dalej naciera sniezna pokrywa ;) hehe Tato pojechal ciagnikiem zalatwic sprawy bo sie autem jechac nie da :P Edytowane 4 Listopada 2006 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Hmm... Za to można wywalić kompa na biurko, otworzyć okno i podkręcać :lol2: Chyba jedyny obiektywny plus zimy :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Hmm... Za to można wywalić kompa na biurko, otworzyć okno i podkręcać :lol2: Chyba jedyny obiektywny plus zimy :lol2:no jedyny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Innego nie widze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 jest zima musi byc zimno :) jest wiele innych plusow:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Ale pesymizmem wieje ;) A sanki? A bałwan? A browar chłodzony za oknem? ;]]] Patrzcie ile plusów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 jest wiele innych plusow:PMinusy - mokro - zimno - trzeba się grubo ubierać - trzeba się rozbierać w szatni itp. - niewygodnie się chodzi po zasypanych chodnikach - można sobie obić pupę przy poślizgnięciu na lodzie - auta nie wyrabiają - komunikacja miejska nie wyrabia - psy robią kupy które się kumulują pod śniegiem i atakują na wiosnę - trzeba płacić za ogrzewanie - nie można wietrzyć mieszkania, bo się zimno robi, albo płacimy więcej za ogrzewanie - padają deszcz, śnieg, grad, trzeba tachać parasolkę jak chlapa się robi Plusy + można ulepić bałwana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Niektore niunie lepiej sie prezentuja w kozaczkach itd :P najwiekszy plus bez zimy nie ma lata oraz wiosny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 najwiekszy plus bez zimy nie ma lata oraz wiosny ;] A w Afryce też? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 no tam nie ma lata tylko pory deszczowa i sucha ale geografi juz dawno nie mialem :P a jakies reformy robili itd wiec moze sie cos zmienilo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Ale przynajmniej jest gorąco. I się liczy jako lato :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 IMO najładniejsza pora roku (wizualnie :) ). Tylko pod warunkiem, ze nie mieszka sie w miescie. Czarny snieg i wlajace sie wszedzie bloto posniegowe (skladajace sie co najmniej w polowie z soli) potrafia zniechcecic nawet najwiekszego fana ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Uwielbiam zimę, mrozy, śnieg Aktualnie siedzę i coś czytam necie, przed chwilką skończyło padać Wszystko zasypane w IV RP, a najbardziej uwielbiam jak za oknem jest tak super czerwono i jasno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unseens Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Dla mnie zima jest najgorszym okresem w życiu. Jest zimno, szaro..... poprostu smutno. Trzeba chodzić w traperach i w kurtkach, a ja tego strasznie nie lubię. Beee... Mam nadzieje, że obecna pora roku szybko przeminie, chociaż na to się nie zapowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 no tam nie ma lata tylko pory deszczowa i sucha ale geografi juz dawno nie mialem :P a jakies reformy robili itd wiec moze sie cos zmienilo :Pciesz się że pory roku nie dzielą się na chłodną porę deszczową i zimną porę deszczową, bo bywały takie lata, a w niektórych krajach np. Irlandii jest to standart :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Dzisiaj pogoda ciulata :P Wczoraj nasypało śniegu , a dziś chlapa. A jak u was ? Trzyma się śnieg ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 BEuheheha ja dziś za oknem nie widzę śniegu... odwilż i chlapa. Brak mi słów do tej zaje**nej pogody. hejt łinter tajm! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 U mnie to samo :/ I na dodatek leje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unseens Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 U mnie juz nie pada, ale strasznie wieje wiatr:) 3 doniczki = Rip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Minusy (...) - psy robią kupy które się kumulują pod śniegiem i atakują na wiosnę (...) Buhhahahahha :ploom: :ploom: :ploom: Rozwaliłeś mnie tym :lol: Ale fakt faktem - w zimę to najgorzej wygląda. Najgorsze jest to, że psy robią nawet na chodniku, bo dla nich to jedno :P Potem ktoś to zasypie i przypadkiem można wdepnąć w taką minę :P Wracając do tematu - śniegu leżało u mnie wczoraj baaardzo dużo ... a dzisiaj nie ma nic. Deszcz wszystko zmył ;) W sumie to czekam na zimę bo kupiłem sobie wypas kurteczkę i pora przetestować czy warta była swojej ceny [; Oby tylko nie było tak jak rok temu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 u mnie w tym momencie sypie syty snieg, tak od 3 godzin ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Ja się bardzo cieszę jak jest zimno. Kocham na łyzwach jeździć, a jak wiadomo ciężko w małych miastach o podmrażane lodowisko, więc trzeba liczyć na mróz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 W sumie to u mnie w mieście ~100,000 ludzi mają problemy z odgarnianiem śniegu, to ja się nawet nie pytam co jest w mniejszych miastach :cry: :sad: :-| :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Ja tam lubie zime. Mogą być mrozy, zaspy aby tylko nie bylo zasranej chlapy :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...