Sarkazz Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Znowu będzie pewno ptasia grypa :lol2: Sarkazz gdzie mieszkasz na śląsku ? :>Tajemnica poliszynela. Jakbyś jechał z bytomia do będzina, to przed czeladzią jest takie jedno miasto. Śląskie :rolleyes: Ale ciii... ;> Edytowane 5 Listopada 2006 przez Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Sarkazz gdzie mieszkasz na śląsku ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Jest jeszcze jeden plus zimy. Jak ktoś lubi, to samochodem można się fajnie poślizgać (ofc z umiarem) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Siemianowice Śląskie ?? :) A co do pogody, to tu w Bytku całkiem całkiem :P Nic tylko w domu siedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Jest jeszcze jeden plus zimy. Jak ktoś lubi, to samochodem można się fajnie poślizgać (ofc z umiarem) ;] Tak tak własnie sprawdzałem dziadka reczny w fordzie :mrgreen: A co do zimy to u mnie jest chlapa :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Jest jeszcze jeden plus zimy. Jak ktoś lubi, to samochodem można się fajnie poślizgać (ofc z umiarem) ;]Tak Michaś...tylko trzeba uwazac na zaspy.... :lol: Chlapa ogólna u mnie. A szkoda, bo już sie powoli szykowałem na extremalne sanki po % ze znajomymi...Cóż znów trzeba przełożyć termin. Edytowane 5 Listopada 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 no mnie zima zaskoczyła i skutkiem tego wczoraj po śniegu na letnich jeszcze śmigałem :) trzeba na tygodniu zmienić :) btw póki co to chyba alarm odwołany :D - chyba że przeciwpowodziowy też się liczy bo od rana leje non stop :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 W nocy u mnie przepięknie śniegu napadało i był mróz, a teraz pada deszcz, jest na plusie i wszystko się topi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Tylko pod warunkiem, ze nie mieszka sie w miescie. Czarny snieg i wlajace sie wszedzie bloto posniegowe (skladajace sie co najmniej w polowie z soli) potrafia zniechcecic nawet najwiekszego fana ;) Na szczęście mieszkam na przedmieściach, osiedle domków, dym z komina na sąsiednich dachach, oświetlona brukowana ulica, obok duży park - jak w bajce :D Lecz u mnie tylko pada i wieje, do tego +10 za oknem, ni to z domu wyjść, ni popatrzeć, bo też nic ładnego ... ehhh ... chyba się pouczę z biologii :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Tyle sie wczoraj naodsniezalem a dzisiaj rano wstaje o 12 i juz nie ma sniegu eh co za zycie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Na szczęście mieszkam na przedmieściach, osiedle domków, dym z komina na sąsiednich dachach, oświetlona brukowana ulica, obok duży park - jak w bajce :D Lecz u mnie tylko pada i wieje, do tego +10 za oknem, ni to z domu wyjść, ni popatrzeć, bo też nic ładnego ... ehhh ... chyba się pouczę z biologii :P Masochista :lol2: B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Na szczęście mieszkam na przedmieściach, osiedle domków, dym z komina na sąsiednich dachach, oświetlona brukowana ulica, obok duży park - jak w bajce :D Lecz u mnie tylko pada i wieje, do tego +10 za oknem, ni to z domu wyjść, ni popatrzeć, bo też nic ładnego ... ehhh ... chyba się pouczę z biologii :P To mieszkamy tak samo :) Ja dzis musialem na gielde komp. pojechac - zastanawialem sie czy kajak nie bylby lepszym srodkiem transportu. Swoja droga, szkoda ze nie mialem aparatu - fajnie wygladaly niektore stoiska, gdzie goscie mieli palety poukladane na ziemi zeby w ogole moc sie poruszac :D Albo woda zbierajaca sie na folii przykrywajacej podzespoly... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Miałem na wolumen dzisiaj jechać, to by była masakra. Tłum ludzi o 8 rano taplający się w błocie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Takiego deszczu jak obecnie u mnie leje to z rok chyba nie widziałem :blink: już lepiej niech ta zima szybko nadejdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewastator Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Po Zabrzu też mały deszczyk buszuje :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 (edytowane) Tegoroczny deszcz strasznie mnie przytłacza... wolałbym aby cały czas padał śnieg... przynajmniej byłoby biało. A tak nic się nie chce robić :/ Edytowane 6 Listopada 2006 przez R.i.P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Chłopaki jak u was z pogodą ? U mnie za oknem NIC NIE WIDAĆ ! Taka mgła ... O mało mnie samochód nie rozjechał jak przechodziłem na pasach (ah ta moja kurtka ;) ) Przy normalnej mgle jeszcze widzę blok który stoi obok mojego ... Teraz nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Na podkarpaciu rzekłbym sympatycznie... pogoda ładna, Księżyc z lekka przyświeca ;]...i jak na tą porę roku ciepło...niech się utrzyma jak najdłużej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Oglądał ktoś mecz Lech-Arka? Az dziwie sie ze piłkarze lecha wygrali 3:0 w tym mleku^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 wczesniej nie widzialem sasiada domu naprzeciwko... teraz juz jest lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 wczesniej nie widzialem sasiada domu naprzeciwko... teraz juz jest lepiejKozacko jest, trzeba było jechać 20kph samochodem, bo totalnie nic nie było widac. Nawet krawężnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) Dziś miałem jazdy na prawko od 19,00 do 21,00...co za dawka amocji :lol: Były miejsca z bardzo dobrą widocznością, przejechało się kilkaset metrów a tu nagle się robiło takie mleko, że zakrętów nie widziałem. Edytowane 27 Listopada 2006 przez Piter6576 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 U mnie za oknem wygląda tak: Sorry za jakość zdjęcia - ISO 400 robi swoje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 No ja z jednego konca mostu grunwaldzkiego nie widzialem drugiego. Dawno takiej mgły nie było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Godzina 8 rano - widoczność 0 :P Nic się nie zmieniło od wieczóra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 umnie w nocy z okna nie widac buło samochodow na parkingu (oddalonego o 20m) , teraz jestl lepeij ale mleko jak było tak jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 wczoraj fajna mgla byla - normalnie silent hill :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Wczoraj wieczorem 0 widoczności. I to ostatnio przez pare dni tak jest już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Od wczoraj nic nie widać :P Oby tylko nie odwołali meczu, do 19 musi sie to zmienić!! Na Okęciu samoloty nie latają :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 dzisiaj silent hill episode chyba 3 :rotfl: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...