Skocz do zawartości
MeHow

Slask Under Weathers Siege

Rekomendowane odpowiedzi

Znowu będzie pewno ptasia grypa :lol2:

Sarkazz gdzie mieszkasz na śląsku ? :>

Tajemnica poliszynela. Jakbyś jechał z bytomia do będzina, to przed czeladzią jest takie jedno miasto. Śląskie :rolleyes: Ale ciii... ;> Edytowane przez Sarkazz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest jeszcze jeden plus zimy. Jak ktoś lubi, to samochodem można się fajnie poślizgać (ofc z umiarem) ;]

Tak Michaś...tylko trzeba uwazac na zaspy.... :lol:

Chlapa ogólna u mnie. A szkoda, bo już sie powoli szykowałem na extremalne sanki po % ze znajomymi...Cóż znów trzeba przełożyć termin.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no mnie zima zaskoczyła i skutkiem tego wczoraj po śniegu na letnich jeszcze śmigałem :) trzeba na tygodniu zmienić :)

btw

póki co to chyba alarm odwołany :D - chyba że przeciwpowodziowy też się liczy bo od rana leje non stop :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko pod warunkiem, ze nie mieszka sie w miescie. Czarny snieg i wlajace sie wszedzie bloto posniegowe (skladajace sie co najmniej w polowie z soli) potrafia zniechcecic nawet najwiekszego fana ;)

Na szczęście mieszkam na przedmieściach, osiedle domków, dym z komina na sąsiednich dachach, oświetlona brukowana ulica, obok duży park - jak w bajce :D

Lecz u mnie tylko pada i wieje, do tego +10 za oknem, ni to z domu wyjść, ni popatrzeć, bo też nic ładnego ... ehhh ... chyba się pouczę z biologii :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na szczęście mieszkam na przedmieściach, osiedle domków, dym z komina na sąsiednich dachach, oświetlona brukowana ulica, obok duży park - jak w bajce :D

Lecz u mnie tylko pada i wieje, do tego +10 za oknem, ni to z domu wyjść, ni popatrzeć, bo też nic ładnego ... ehhh ... chyba się pouczę z biologii :P

Masochista :lol2: B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To mieszkamy tak samo :)

Ja dzis musialem na gielde komp. pojechac - zastanawialem sie czy kajak nie bylby lepszym srodkiem transportu. Swoja droga, szkoda ze nie mialem aparatu - fajnie wygladaly niektore stoiska, gdzie goscie mieli palety poukladane na ziemi zeby w ogole moc sie poruszac :D Albo woda zbierajaca sie na folii przykrywajacej podzespoly...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopaki jak u was z pogodą ? U mnie za oknem NIC NIE WIDAĆ ! Taka mgła ... O mało mnie samochód nie rozjechał jak przechodziłem na pasach (ah ta moja kurtka ;) ) Przy normalnej mgle jeszcze widzę blok który stoi obok mojego ... Teraz nie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś miałem jazdy na prawko od 19,00 do 21,00...co za dawka amocji :lol: Były miejsca z bardzo dobrą widocznością, przejechało się kilkaset metrów a tu nagle się robiło takie mleko, że zakrętów nie widziałem.

Edytowane przez Piter6576

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi