Skocz do zawartości
MeHow

Slask Under Weathers Siege

Rekomendowane odpowiedzi

dzisiaj silent hill episode chyba 3 :rotfl:

Człowieku, wczoraj przed szkołą byłem w lesie :D To było dopiero coś, mozna poczuc sie jak w najlepszych survival horrorach [[[;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zobaczymy czy dzisiaj bedzie powtorka z rozrywki =] a akurat musze gdzies jechac w nocy ;]

No to dzisiaj nareszcie spokój :)

Mam to "szczęście" wracać nocami z roboty. Jazda samochodem w takich warunkach nie należy do najprzyjemniejszych. Widoczność miejscami praktycznie zerowa. Jednym słowem masakra :!: O tyle dobrze, że ruch jest w miarę mały. Ale czas powrotu do domu zwiększał się trzykrotnie.

Nie polecam nikomu podróżować w takich warunkach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spokojnie panowie, nieoficjalne informacje mówią, że zamglenie zrobiono na zamówienie twórców Stalkera. Tworzą nowe lokacje i szukają "weny twórczej" w polskich klimatach :)

Cos jak Neron, ktory dla zrobienia sobie klimatu pod wiersz podpalil Rzym? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze a ja mam za oknem w odległości ~3m drzewo nachylone w jego stronę :|

Zamiast jazdy na sankach można sobie zaserwować jakieś lotnie czy cuś...

Z drugiej strony nie powinniśmy narzekać...nie mamy w kraju trzęsień ziemi/wulkanów/tornad... w gruncie rzeczy nie jest tak źle :]...

Edytowane przez raven_88

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raz kiedy sie ciesze, ze matka jest inspektorem zieleni w urzedzie dzielnicy i na pierwszy rzut oka wie, ktore drzewa trzeba przyciac. Dzieki temu, jesli na glowe spada nam cos wiekszego niz male patyczki to znaczy, ze wlasnie cale drzewo leci :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi