JROX Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Makabra poprostu :blink: Nic tylko mgła, mgła, mgła. Dobrze że przez dzień jaj nie ma ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 kto mi za oknem zasieg randerowania obiektow obnizyl? dobre podsumowanie... u mnie to samo... ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Ja przynajmniej blok naprzeciwko widze... teraz niech mi ktos powie, ze ograniczenie zasiegu widzenia w Oblivionie jest nierealistyczne :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 dzisiaj silent hill episode chyba 3 :rotfl:Człowieku, wczoraj przed szkołą byłem w lesie :D To było dopiero coś, mozna poczuc sie jak w najlepszych survival horrorach [[[; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Na zdjęciu jest widok z mojego okna... :) Bywały też większe mgły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Jak wczoraj wstałem to myślałem że jestem w miasteczku Silent Hill i zaraz się wszystko przemieni i włączą te syreny. Jazda samochodem nie należy do najlepszych.... Na szczęście już mgły nie ma ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Najbardziej wkurzają mnie ludzie, co jeżdżą na przeciwmgielnych ... Tylne dają po oczach za bardzo, a wszędzie apelują żeby je włączać jak widoczność spadnie do 50m czy jakoś tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Macie slaby sprzet u mnie draw distance jakies 3KM. Prawie zero mgły (Wodzisław-Rybnik/Popielów). Dowiedzialem sie o ostatnich mglach z TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Spokojnie panowie, nieoficjalne informacje mówią, że zamglenie zrobiono na zamówienie twórców Stalkera. Tworzą nowe lokacje i szukają "weny twórczej" w polskich klimatach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Dzisiaj jakoś jakoś. Ale ostatnio to normalnie sv_fog=10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Przed chwilą byłem na zewnątrz...jak odpaliłem latarkę poczułem się jak Jedi...;p Strasznie gęsta ta mgła... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 zobaczymy czy dzisiaj bedzie powtorka z rozrywki =] a akurat musze gdzies jechac w nocy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 zobaczymy czy dzisiaj bedzie powtorka z rozrywki =] a akurat musze gdzies jechac w nocy ;]No to dzisiaj nareszcie spokój :) Mam to "szczęście" wracać nocami z roboty. Jazda samochodem w takich warunkach nie należy do najprzyjemniejszych. Widoczność miejscami praktycznie zerowa. Jednym słowem masakra :!: O tyle dobrze, że ruch jest w miarę mały. Ale czas powrotu do domu zwiększał się trzykrotnie. Nie polecam nikomu podróżować w takich warunkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Spokojnie panowie, nieoficjalne informacje mówią, że zamglenie zrobiono na zamówienie twórców Stalkera. Tworzą nowe lokacje i szukają "weny twórczej" w polskich klimatach :) Cos jak Neron, ktory dla zrobienia sobie klimatu pod wiersz podpalil Rzym? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) A ja patrze tutaj: http://www.twojapogoda.pl Edytowane 30 Listopada 2006 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Panowie to ja się pochwale bo u mnie już wiosna za oknem :lol: Jak tak dalej pójdzie to się spodziewam lata już w kwietniu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 U mnie też :D Tylko powietrze mogłoby być cieplejsze, żeby się przyjemniej na simku woziło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Panowie to ja się pochwale bo u mnie już wiosna za oknem :lol: Jak tak dalej pójdzie to się spodziewam lata już w kwietniu ;) A zimy (śniegu i mrozu) w lipcu i sierpniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 A zimy (śniegu i mrozu) w lipcu i sierpniu? Jeśli chodzi o mnie to zimy może nie być, mi wystarczy wiosna i lato :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Ewentualnie wczesna jesień ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 A ja miałen nadzieję, że się na sankach powożę a tu lipa ;) Przynajmniej dziś niebo piękne, bezchmurne to moża sobie gwiazdy pooglądać :D chociaż i tak w mieście prawie nic nie widać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 A ja miałen nadzieję, że się na sankach powożę a tu lipa ;) Hmm...z sankami to musisz poczekać do lipca! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil One Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Odświeżę trochę temat. Na dzisiejszą noc i jutro do popołudnia przewidują "małe" wichurki, huraganki, oraz gdzie niegdzie nawet orkan :blink:. Aż strach pomyśleć co się będzie działo. Oby tylko za dużych szkód nie narobiło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Ta, dzis pomagalem matce przywiazac donice na balkonie - ciekawe czy jutro nadal beda w pionie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 przestawilem samochod zdala od drzew. powinno byc ok :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Kiedys przed wichura ojciec zrobil to samo. Jak rano zobaczyl konar na dachu, to malo sie nie zagotowal ze zlosci :) To tak w ramach przestrogi, ze nawet z dala od drzew moze byc roznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 (edytowane) Kurcze a ja mam za oknem w odległości ~3m drzewo nachylone w jego stronę :| Zamiast jazdy na sankach można sobie zaserwować jakieś lotnie czy cuś... Z drugiej strony nie powinniśmy narzekać...nie mamy w kraju trzęsień ziemi/wulkanów/tornad... w gruncie rzeczy nie jest tak źle :]... Edytowane 18 Stycznia 2007 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Wieje jak cholera, raz jakims małym badylem w okno mi dmuchneło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Raz kiedy sie ciesze, ze matka jest inspektorem zieleni w urzedzie dzielnicy i na pierwszy rzut oka wie, ktore drzewa trzeba przyciac. Dzieki temu, jesli na glowe spada nam cos wiekszego niz male patyczki to znaczy, ze wlasnie cale drzewo leci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 jest insektoremKim? :D -- A u mnie pada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...