kamilo23 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 U mnie teraz wieje :oops: Słyszę jak blacha drży na kominie. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Jeśli Neo to modem dsl musi być z czegoś zasilany ... z lapka chyba nie pociąnie ... nie wiem, jeśli zwykły modem to chyba też musi mieć jakieś zasilanie .. moze ma od kumpla jak prąd do lapka ?? :D :D :D poza tym się OT robi ... u mnie duje mał łba nie urwie i do tego DJ deszczu strugi .... ale fak. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Pardon, przyzwyczajenie do routera i telefonu bezprzewodowego :) @PC-Speaker - modem 56K jest zasilany z baterii laptopa (jak kazde wbudowane w niego urzadzenie ;) ), modemy do Neostrady zadowalaja sie zasilaniem z USB. Co do pogody - u mnie spokoj. Zagrzmialo ze dwa razy pare godzin temu i na tym sie skonczylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Lepiej - strasza sniegiem na przyszly tydzien :) Źeby tylko - śnieżyce, zamiecie itp. nas czekają :P A co do otwierania okien podczas ostatniej wichury - w momencie kumulacyjnym, tj. jak zaczęło walić gradem, wiało jak cholera i do tego ściana wody była na dworze - otwarłem lekko okno.... Jak dmuchnęło to prawie mnie przewaliło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil One Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Glupie pytanie - skad masz neta? :Pz TePSA'y. Modem pod USB podłączyłem, ale żarło baterie, jak smok... :? Jest godzina 14:50 przed 15 minutami przywrócili zasilanie :D. Byłem u nich już kilkukrotnie, wczoraj i dziasiaj, sąsiedzi zresztą też. Wielki Fak, okazało się że linia do mnie była cała tylko niewielki konar spadł na druty, a jako że był mokry poleciały dwa BM'y w stacji. Najlepsze, że cały czas działała jedna faza i o tym niewiedziałem :blink: No nic efekt taki, że napięcia nie było dokładnie 41h!!! Już zacząłem się przestawiać na "way of life" jak przed ponad stu laty :lol2:. Panowie, powiem krótko, bez prądu nie ma życia ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Nie kumam już tego roku ani tej zimy. Zamiast zamieci to wichury, zamiast śniegu to deszcz. No to co jeszcze dojdzie do pary :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Dojdzie obniżenie temperatury od wtorku. Gdzieniegdzie posypię śniegiem. Nie wiem jak w górach będzie. Pewnie pierwsza warstwa śniegu to za mało i warunki dla narciarzy będą ciężkie. Dlatego ja z wyjazdem bym poczekał a planuje gdzieś się wybrać na te parę dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 może ta zima będzie krótsza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 W tym roku zima sie zacznie .... pod koniec grudnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Może to nie Śląsk, ale też fajnie wiało ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 ała, to musialo bolec ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 W tym roku zima sie zacznie .... pod koniec grudnia. Mamy nadzieję...bo patrząc na ilość kruków poległych w Warszawie, to obawiam się zimy w połowie lipca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 u mnie wyrwało cały blok STOP z piwnicami STOP palace się zgliszcza widać w promieniu 3 km STOP czekamy na tvn STOP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 No to niezłe okoliczności :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 u mnie wyrwało cały blok STOP z piwnicami STOP palace się zgliszcza widać w promieniu 3 km STOP czekamy na tvn STOP Mowisz powaznie, czy sie zgrywasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 a slyszales zeby kiedys wiatr wyrwal piwnice? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Będą jeszcze w najbliższym czasie wichury w Wawie? Bo podczas ostatniej, gdy wychyliłem się z cyfrówką z okna, celem nakręcenia gnących się do ziemi krzoli dostałem headshota z okna, oprócz tego zwaliło lampę i kaktusa ;) A w piątek wieczorem coś w stylu burzy było (błysnęło się strasznie i zahuczało) Ciekawe, kiedy będzie śnieg, bo ja w drugim tygodniu ferii jadę do Wisły i obawiam się, że na desce sobie nie pośmigam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Przed wczoraj taki wiało itak padał deszcz ze normalnie caly parapet mi zalało, za sprawą równiez nie szczelnych okien, a dzisiaj troche sniegu dowaliło może niedługo na narty sie pojedzie ^^. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 oooo śnieg za oknem :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Skąd jesteś? U mnie na szczęście nie ma i mam nadzieje że mnie ominie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Taa a w Łodzi zero deszczu nawet odrobiny śniegu, chmurzy się tylko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1470527,11,item.html :mur: Na szczęście kilka ostatnich linijek (5) poprawiło mi humor :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 (edytowane) Wreszcie bedzie klimat na lodowisku ;) Nie wiem jak wy ale ja wole chyba jednak ten snieg niz ciagle padajacy deszc :P U mnie troszke popadalo dzis rano ale niestety niewiele :/ Edytowane 23 Stycznia 2007 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 uuuu sypie snieg w koncu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Hm... u mnie na Podlasiu może.... kiedyś posypie. Na razie tylko wieje zaje...iście ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 W przeciągu 2-3 godzin już sporo nasypało u mnie w mieście i lekka ślizgawica na chodnikach :lol: . W tv już zapowiadają temperatury -15 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Tylko nie to U mnie też już dużo nasypało :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Właśnie skończyłem odśnieżać, ale coś mi się wydaje, że to jak walka z wiatrakami i jutro znowu mnie to czeka. Dobrze, że sobie sprawiłem wypasioną łopatę do śniegu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 W Warszawie tylko zimno... Zapewne rano będzie inaczej :huh: Oby :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 W Bytomiu od 15 sra śniegiem. Jak wychodziłem z pracy to drogi były jeszcze czarne ... Po wyjściu od babci - biaaaałe :P Ciekawe co zastanę jutro ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...