HaNz Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Ehh jakoś przed 15 zaczął u mnie padać śnieg z pozoru nic specjalnego ale jak przed 17 jechałem do pracy to drogę którą normalnie pokonuję w 5min teraz przebyłem z trudem w 45 :/ Niby nie nasypało jakoś specjalnie dużo śniegu ale drogi całe zaśnieżony/oblodzone, co lepsze po drodze minęły mnie z 4 pługi które nie dość że miały "łychę"(nie wiem jak to się fachowo nazywa :P) w powietrzu to niczym nie sypały po drodze... ehh ta Polska :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 U mnie śnieg :) jechałem pierwszy raz na śniegu samochodem nie jest źle ;) czemu akurat śnieg spadł jak ja zacząłem jeździć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 U mnie śnieg :) jechałem pierwszy raz na śniegu samochodem nie jest źle ;) czemu akurat śnieg spadł jak ja zacząłem jeździć :DWszystko ma swoje dobre i złe strony - na świeżym śniegu można nieeeźle poszaleć :) u mnie białoooo aż miło popatrzeć - wszystko przykryte warstwą +/- 10 cm białego puchu...jeszcze troche sypie :) ps. oczywiście w granicach zdrowego rozsądku żeby mnie nikt nie wyzwał od piratów drogowych :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 No to zima nam wpadła z kopytem. Wywiała stad wiosne tak, ze prądu zabrakło i daje na starcie w dupsko ujemnymi temperaturkami. Gołą łapą nie idzie się w tramwaju utrzymać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Właśnie wróciłem z Zakopanego, tam już poprzedniej nocy zaczął padać śnieg i sypał przez cały dzień (nareszcie!). Cała droga na Śląsk jest biała, najwięcej śniegu oczywiście na Krowiarkach, ale jechało się świetnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Wstalem, i widze za oknem snieg zacinajacy z wiatrem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 (edytowane) A oto, jak u mnie napadało: 2482463[/snapback] AragornPL i costi z jakich dzielnic jesteście?? Tak patrzyłem na fotki i nie kojarzę ;] Ja z Wilanowa :) Edytowane 24 Stycznia 2007 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Pięknie... wygladam za okno, zacinajacy snieg... patrze na firefoxa, -3C ... a ja mam ok kilometr drogi na tramwaj. Bedzie slodko. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 No nareszcie meeg (tak mowi na snieg moj 2 letni synek). Odrazu mi sie nastroj poprawia jak go widze. Po prostu uwielbiam bialy snieg bez chlapy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 AragornPL, to Ty masz jeszcze lajtowo, a u mnie jest ze 3x tyle co na Twoim zdjęciu. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 A oto, jak u mnie napadało: http://img408.imageshack.us/img408/8645/dscf09966vz.jpg by AragornPL & Fuji S5600 A u mnie tak: i wciaz pada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 (edytowane) damn... 2h od 7rano zapierdzielałem z odsnieżarką :/ lubie śnieg ale bez przesady :lol: Edytowane 24 Stycznia 2007 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Wtorek - godzina 18... - śnieg pada - jeeeee (entuzjazm mode ON) Środa - godzina 7:30... - łeeee zabierzcie to :\...(entuzjazm mode OFF) tylko mój pies się cieszy z zaistniałem sytuacji :| zaczęło topnieć wszystko, nie da się normalnie poruszać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Się ciesz że topnieje u mnie ciągle pada ale już z mniejszym natężeniem :D Ehh a po cichu wierzyłem że zimy w tym roku nie będzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 wlasnie wrocilem z wycieczki po zakupy :D wiecie jak sie wypasnie driftuje na rondzie? :D szkoda ze mam przedni naped ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Kurcze ja mam egzama na prawko we wtorek :-| jak się śnieg utrzyma to chyba nie będzie za ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 ee tam przynajmniej nie uwali cie za brak dynamicznej jazdy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Kupuj na gwalt dodatkowe godziny na miescie :P U mnie jakos zelzalo. I dobrze bo kostke odsniezylem ale na wjazd to spojzalem krytycznie i stwierdzilem ze da sie przyejechac i wiecej mi nie trzeba :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 (edytowane) Wrocek zasypany i to moocno. Dzisiaj jazda samochodem nie należała do najlepszych. W samym mieście wiele miejsc zakorkowanych bardziej niż zwykle ,więc spóźniłem się do pracy jakieś 50 minut ;) Tłumaczyć się nie musiałem ,bo szef sam się spóźnił niewiele mniej i widział co się dzieje na ulicach. Po za tym nieodśnieżone chodniki i ulice ,a drogowcy tłumaczą ,że po co jak i zaraz znów napada. W jednym centrum handlowym "Korona" (był tam znajomy dziś na zakupach i wysłał mi sms'a przed chwilą ) śnieg zasypał dach nad "Restuaramą" ( to takie jakby centrum kilku restauracji ,KFC ,McDonald's etc. ) i ponoć grozi zawaleniem (przynajmniej tak mu powiedział jeden z ochroniarzy). Także zima zaskoczyła drogowców jak zwykle :| Edytowane 24 Stycznia 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 A u mnie sypie od 18 poprzedniego wieczora i jest fajnie :D Juz jest tak ok 10cm :P I jak zwykle sparalizowalo nam nasze kochane MPK, tak ze kolezanka jak czekala na autobus godzine to i tak do niego nie wsiadla bo sie nie dalo :lol2: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 W Bytku od wczoraj sypie, choć aktualnie przestało.. O dziwo miejska jeździ punktualnie :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 U mnie śnieg śnieg :) w końcu, ale temp jest trochę za duża i mieścami jest ciapa a nie śnieg. :) Ale jest dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Ehhh... wracałem do domu ponad 2 godziny zamiast normalnych 45 minut :mur: Po pierwszym dniu mam już dość... zimę to ja lubię ale tylko będąc w górach na nartach :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 heheh i my sie martwiliśmy, ze sie zimy nie doczekamy... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Jeszcze nam ta zima bokiem wyjdzie ;] W Warszawie caly dzien rowno sypalo i chyba sypie nadal. Snieg zacina z wiatrem tak, ze drzwi na balkon byl problem otworzyc, bo tak bylo nawiane :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Ahhh nie ma jak odswiezajace odsniezanie po sredniej kolacji... Lzej na duszy czlowiekowi wiedzac ze rano bedzie prawdopodobnie 2x wiecej tego cholerstwa... <przegladam oferty odsniezarek na allegro> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Ja w tym roku stwierdzilem, ze mam to w anusie ( © jonas ;) ) - niech sie sasiedzi tez troche zainteresuja wlasnym osiedlem. Ja buty mam dobre, dojde do przystanku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 (edytowane) Jeszcze nam ta zima bokiem wyjdzie ;] W Warszawie caly dzien rowno sypalo i chyba sypie nadal. Snieg zacina z wiatrem tak, ze drzwi na balkon byl problem otworzyc, bo tak bylo nawiane :lol2: I pada dalej, drogowcy dali ciała chociaż mówili że są przygotowani :> AragornPL i costi z jakich dzielnic jesteście?? Tak patrzyłem na fotki i nie kojarzę ;] EDIT: Orgiusz to Twoje hobby?? :P Edytowane 24 Stycznia 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Orgiusz i co, znalazłeś jakąś ? To daj linka Niestety, ja też dziś odśnieżałem z pół godziny i wymiękałem ... I mam to samo wrażenie, że jutro wstane i przywita mnie 2x grubsza warstwa Ale plecy od tego bolą <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 AragornPL i costi z jakich dzielnic jesteście?? Tak patrzyłem na fotki i nie kojarzę ;]Wilanow. Przestalo padac, ale wspolczuje ludziom wychodzacym rano do pracy - jest u mnie tak napadane, ze nie widac gdzie jest dojscie do budynku i nie za bardzo widac gdzie jest kraweznik (droga idaca dookola osiedla jest dobre 10cm nizej niz chodnik do budynku) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...