FastlY Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 0.5 metrowe zaspy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Szczecin - 0 sniegu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 0.5 metrowe zaspy ;] Ja nic nie chce mówić ale u mnie zaspy pow. 1 metra a drogi zasyapne. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 U mnie od wczoraj chlapa na ulicach i chodnikach , śnieg zaczął się topić :< Jak ja tego nie lubie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Dzis w nocy duze opady sniegu? Znowu....? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 w takich warunkach najlepiej jest jezdzic L'ka ;] caly dzien nie padalo, w poludnie nawet zaczelo sie cos topic z dachow, a teraz zajebisty mroz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 W Poznaniu +6 i pada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Wietrzysko na najbliższe dni zapowiadają :? ma mocno wiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 no w lodzi ladnie wieje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Wczoraj jak zaczą lać deszcz a wieczorem jeszcze do tego wichura to z śniegu zostały resztki niedotopów.I tyle z zimy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Wieje i roztopy shit. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Niektórzy Amerykanie przeżyli niemiłą niespodziankę - siła uderzenia tornada była naprawdę ogromna: http://edition.cnn.com/2007/WEATHER/03/02/...ther/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 A w Polsce wiosna idzie wiosna śpiewają .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 tjaa.... jak narazie jest pochmurno i czasami pada deszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Odkopię ;) Przed chwilą w Warszawie (przynajmniej na Ochocie) grad/śnieg i słońce z nieba na raz :P :D » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nadal gorąco... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 U mnie wczoraj gradem pobiło. A teraz taki żar z nieba że nie ma czym oddychać. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 ale oberwanie chmury w lodzi !!!! znow samochody do polowy zalane beda ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 e tam oberwanie fajnie tylko grzmialo i blyskalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 grzechu, co ty gadasz!? Ja o tej godzinie bylem na politechnice i slonce swiecilo, oj swiecilo. Dopiero ok 16.30 burza przeszla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) ale oberwanie chmury w lodzi !!!! znow samochody do polowy zalane beda ;/No fajne te dwie burze jedna po drugiej były :) Na Chojnach deszcz lał tak że rynny nie mieściły wody i miałem mały wodospad przed oknem, moją ulicą płynął sobie potoczek, z okna widziałem dymiący tramwaj który pewnie "utonął" w jakiejś kałuży. No ale u nas to norma, parę razy w roku jakaś chmurka się oberwie tak że aż miło popatrzeć. Na szczęście miasto jest na górce i poza paroma rozlewiskami na ulicach kilkoma zalanymi piwnicami nic złego się nie dzieje, dziwi mnie tylko że mimo że wiadomo gdzie zalewa nic się nie robi by temu przeciwdziałać, a raczej naprawić co kiedyś schrzaniono :-| Edytowane 13 Czerwca 2007 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 U mnie tradycyjnie nic ale to i dobrze :) 40km od Czestochowy Matka Boska nas chroni tak mowi moja babcia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Ja ..... Chce ..... DESZCZ ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Nie kracz bo Cię pokarze tak jak mnie... chciałem deszczu to mi cały tydzień lało...teraz od początku tygodnia skwar jeden wielki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 e tam oberwanie fajnie tylko grzmialo i blyskalo U mnie pomorska rzeka plynela normalnie, samochody zalane do polowy :blink: porobilem kilka fotek: // Straty, na podworku zje***ane 2 kompy, mi padla grafika. Do dzis do 16 nie bylo netu (koles przyjechal i wymienil switche bo wszystko spalone, poszlo na kompy po lanie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Nie kracz bo Cię pokarze tak jak mnie... chciałem deszczu to mi cały tydzień lało...teraz od początku tygodnia skwar jeden wielki... Popadało dzisiaj, ale zaledwie 5 minut :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 grzechu, co ty gadasz!? Ja o tej godzinie bylem na politechnice i slonce swiecilo, oj swiecilo. Dopiero ok 16.30 burza przeszla :)Przez chwile tak popadało ;) Ale później to konkretna burza była, jak wróciłem po niej do domu to komp był wyłączony pomimo że ja tego nie zrobiłem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 ojejq , widze ze w łodzi było dziś grubo :zonk: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 (edytowane) Ufff, właśnie wróciłem z ManufaORT: ORT: ORT: ktury. Centrum Łodzi nie do przejechania. Moje osiedle... Edytowane 14 Czerwca 2007 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 :zonk: :zonk: :zonk: co się na tym świecie dzieje :blink: PS poca, Twoje osiedle to las :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Elitarne i zielone powierzchnię ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...