Gość CBZ Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) czemu tak zimno jest ? ;{ Bo jest zima ? :blink: ;) Wrzucajcie wiecej fotek :) Ale wam zazdroszcze... ;] Ja nie zobacze nawet platka sniegu :[ Wieje od morza, pada, slonca nie ma, generalnie lipton ;] Edytowane 20 Listopada 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 U mnie śnieg leży, o godzinie 5:00 rano - 7 C :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Tak swoją drogą...wkurza mnie ten wszędobylski lód...ciężko się po tym dziadostwie chodzi a nie chce mi się glanów wdziewać <_< znowu ta zaglebista mgła :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Dziś tylko -4*, wczoraj -8* o godzinie 7 rano. A kawałek dalej, we wsi położonej niżej odpowiednio po 4* zimniej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 taka 'zima' mi odpowiada mimo tego że qrewsko nie trawie tej pory roku , u mnie 6 rano -4 15 +4 brak opadów to 'kiedyśbiałe' świństwo zaczyna powoli znikać oby tak do wiosny ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaDiQ Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 (edytowane) U mnie teraz -3*, zero opadów i ślisko jak cholera Edytowane 21 Listopada 2007 przez ShaDiQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 A ja mam nadzieje ze pozniej bedzie lepiej bo lubie jak jest tak -10* i jest pelno sniegu. A szczegolnie jak jest wieczor i tak fajnie sobie sypie :D Az sie na lodowisko chce wybrac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 no i zapowiadają ostry wiatr na najbliższe dni, będziemy widzieć co się będzie działo, oby nie zrywało dachów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 U mnie jak narazie cisza. Chociaz wedlug faktu mieszkam w poblizu polskiej aleji tornad :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 bedzie ostro zapas piwa zrobiony :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Cóż,trzeba bedzie mądrze autko postawic :wink: A u mnie 8 kartonów 'mlika' :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Przez noc padało a gdzieś koło 2-3 zaczęło wiać i do tej pory wieje, ale jest ciepło ! Przyjemnie wyjść sobie z rana z psem a tu ciepły wiatr dmucha po mordzie :P :lol: Tylko szkoda, że mokro :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) U mnie teraz leje i wieje tak ze strach wyjsc na dwor. (okolice Katowic) Edytowane 1 Marca 2008 przez evocati Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Potwierdzam. Bytom - ulewa + grad + burza. Biorę aparat i poluję na błyski ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 W lodzi niezaciekawie sie robi, zaczyna niezle wiac , nie ma bata drzewa pod akadmikiem powyrywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 U mnie też już pizga. U sąsiada iskrzy na linach ;) Mam nadzieje że będzie prąd bo LanParty się szykuje zaraz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Rybnik - Jakies 45 min przeszła burza z gradem.Wiał straszny wiatr,świata prawie nie było widać.Teraz niebo zachmurzone ale spokojnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 No zapowiadali w najostrzejszych momentach wiatr rzędu 150-200km/h podobno. To już będzie niezła jazda i dachy napewno nie u jednych pozrywa. U mnie narazie tylko deszcz pada czasem mocniej zawieje ale ogólnie rzecz biorąc spokojnie jest. Otwock koło Warszawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piec22 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) 14:15 Ostrowiec Świętokrzyski ... popadało troche i tyle... zachmurzenie ostre fakt... Wiatr? Troche gwizda... bez przesady :-) Edit: No teraz deszczyk sobie pozwala troszke, ale dalej bez paniki :-) Chwile po ostatniej edycji, przez jakieś 1:30 ostro wiało i padało.. ale potem znów sie uspokoiło i tylko takie ostre zachmurzenie jest.... Edytowane 1 Marca 2008 przez piec22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 http://www.metoffice.gov.uk/satpics/latest_IR.html musze Was zmartwić.... to się ponoć dopiero zaczyna więc mieliście preludium pięknej katastrofy. Btw : zapowiadana prędkość szczytowa wiatru to 220 km/h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) wroclaw 10 pietro, jest niezle a to dopiero poczatek podobno jak ktos mieszka na podobnym pieterku, ma okna starego typu , w sensie nie "platikowe" to proponuje zaobserwowac elastycznosc szyb przy mocniejszych podmuchach Edytowane 1 Marca 2008 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) W Poznaniu cały dzień z przerwami pada, teraz ładnie powiewa. BTW pytanie do mieszkajacych w Katowicdach. Jak jest z odlotami samolotów? Jakieś opóźnienia? Moja panna ma jutro z rana samolot do Włoch (wymiana) i sie zastanawiam czy poleci czy odwołaja wylot. Edytowane 1 Marca 2008 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 No i jak ja teraz bendem siem bujaci po osiedlu ? Co do pogody to u mnie już zaczyna robić się niebezpiecznie. Rnno już przestawiłem samochód jak najdalej drzew. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 To jeszcze go czymś przykryj na wypadek gradu. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 W Warszawie pada deszcz z przerwami od zeszłej nocy ale wiatru dużego nie ma i oby nie było bo znów w sąsiednim remontowanym budnynku po raz kolejny spadnie szyba jak to było tydzień temu przy burzy :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) http://wiadomosci.onet.pl/78654,21,0,pokaz.html Zdjęcia z huraganu. EDIT: Poprawiony link. Edytowane 1 Marca 2008 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Jade sobie rano do szkoly w B-B, troche pobujal autkiem wiaterek, ale nic konkretnego. Wracam do domku ok 14 i co kilkaset metrow drzewo polamane kolo drogi. Mysle sobie co sie stalo przez te kilka godizn marketingu. Dotarlem do domu, a ojciec mowi ze nam wiatr przyczepe (taka 10m) wiatr przewrocil i pogniotl. Dopiero wtedy dotarlo do mnie ze jest jakas wieksza akcja huraganowa. Czasem warto jednak poczytac wiadomosci tudziez obejrzec pogode... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piec22 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Emma nie daje za wygraną... 4 piętro Ostrowiec.... okna "szklane-stare" ;-) Ładnie dmucha i chucha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) W łodzi daje czadu konkretnie, nawet przez PCV slychac :o Edytowane 1 Marca 2008 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Otwarliśmy przed chwilą z żoną okno - zerwało nam firankę z karnisza. Wieje jak cholera. Jestem ciekaw, co zastanę jutro za oknem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...