Twój Pan Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) Wiatr widac nie jest dresem :P U mnie spokoj i cisza :D ps zdjecie zacytowalem zeby bylo wiadomo o ktore chodzi :) Edytowane 1 Marca 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) Jedyny plus tej Emmy to "przeżycia" onetowców CZY KTOKOLWIEK PRÓCZ MNIE OCALAŁ???!!! BOJE SIĘ, ŻE ZOSTAŁAM SAMA :(( SIEDZE W WANNIE OD 5GODZIN NAKRYTA KOCAMI I JUZ KONCZA MI SIE ZAPASY CZEKOLADEK ORAZ WODA MINERALNA. MAM TYLKO TEGO LAPTOPA :( WYDAJE MI SIE ZE Z MOJEJ MIEJSCOWOSCI NIKT NIE PRZEZYL, NIE MAM POJECIA CZY MOZE JUZ JESTEM JEDYNA KOBIETA W EUROPIE:(( STRASZNY TEN ORKAN ~ANNA Z WAWY , 01.03.2008 21:46 PYTANIE LUDZIE SKAD JA MAM WIEDZIEC CZY U MNIE UDERZYL ORKAN EMMA CZY TO BYL ZWYKLY WIATR ?? PRZECIEZ ON MI SIE NIE PRZEDSTAWIA!!! ~XXL , 01.03.2008 21:03 :razz: A w Warszawie mocno leje ale nadal nie wieje Edytowane 1 Marca 2008 przez Radzyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) Radzyn - i do tego jeszcze ta dyskusja co robią zwierzeta podczas Emmy.'A mój york schował sie do obudowy z kompa i mu łeb wkręciło' ech.. U mnie zdrowo daje [6 pietro] teraz przez jakies 3 minutki cisza..Tylko wiatr. P.S Co do otwarcia okna to kiedys podczas pewnej wichury,wróciłem z treningu zmęczony siadam przed kompem otwieram okno a tu dup! doniczki z parapetu poleciały :P Od tamtego czasu gdy jest wichura staram sie nie otwierac okna,a jesli musze to trzymam dwoma łapami :lol: Edytowane 1 Marca 2008 przez Spiety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 @meeron : kiedyś (na studiach) to nam okno na 11 do pokoju wpadło jak byłem na imprezie na Borowskiej... wszyscy pijani, część naćpana a tu bum... framuga na podłodze. Nie powiem, bo najpierw wszyscy w strachu a potem była śmiechawa... która skończyła się jak zaczęło lać :twisted: generalnie to trochęparkietu poszło na opał u kumpla potem. @CMX - ten cinquecento się już tylko na pick-upa nada :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 A u mnie w miarę lajtowo. Nawet wróciłem do domu cały, a butowałem w stanie lekkiej fantazji spory kawałek ;] Nawet teraz nie pada choć o 20:00 lało tak że strach było wychodzić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 W Bytomiu spokojnie :) Chyba, że jak zwykle coś mi umyka (raz jak mocniej wiało to też twierdziłem, że nic się nie dzieje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 u mnie zaczyna się robić nie przyjemnie :/ w porywach nie za ciekawie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 U mnie spokojnie od czasu do czasu ostro za wieje i jakieś konarki suche połamie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Powiem tak. Lodz wieje, tak sobie, ale po tej nagonce na ten caly orkan spodziewalem sie czegos strasznego. A tak wlasnie wrocilem z kebaba i pije spokojnie herbatke. Nie ma sie czego bac. Moze i czasami slychac mocniejsze podmuchy ale bez stresu, chyba tylko kobiety sie boja. Co do tych wszystkich samochodow pokazanych pod drzewami. W kazdym newsie jaki czytamlem tlumaczyli nie stawiac samochodw pod drzewami trakcjami w czasie huraganu a teraz macie a serwisy robia z tego wielka afere. Drzewa ktore zostaly przewrocone na wiekszosci zdjec albo mialy plytkie korzenie i wystarczyl wiekszy podmuch wiatru albo byly zle przyciete co powodowalo ze wiatr stawial wiekszy opor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 lajtowo, lekkie opady i bezwietrznie :D jak na razie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Bytom - ~1.5h później - coś jednak chyba dmucha mocniej... Bo czasem PCV okna ukazują, że nie do końca są szczelne. Ale jakoś nie pasuje to do straszliwej wichury demolującej wszystko co napotka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Od ~23 do 1 nie miałem światła :? Trochę wiało, a tak to tylko pada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 NA tvnie zrobili kabaret z tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 nie było tak tragicznie, czasami mocniej powiało - większe wichury były w zeszłym roku a nie było takiego halo medialnego jak teraz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Mam pytanie: wtf ? Dzisiaj u mnie śnieżyca była :lol: A jak w innych rejonach kraju? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 (edytowane) właśnie wróciłem z Krakowa i.... też śniegiem sypało :/ co za pogoda, rankiem słońce w południe i na wieczór śnieg :| Edytowane 19 Marca 2008 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 A u mnie na przemian śnieg i słońce, choć ok godz 18 jak zaczęło padać to do teraz teraz trzyma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piec22 Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Ciekawie było... budze sie rano do szkoły 6:50 ... BIAŁO :o - ubieram kurtke zimową W szkole - śnieg za oknem Po szkole (15:00) - w kurtce zimowej wyskakuje na przystanek co by do domu sie dostać i.... mam mokre plecy i tyłek od potu... W drodze do "koleżanki" :-) (18:00) kutka jesienna i.... z kolei zmarzł mi tyłek ... Ja pierdziele... ale zamotanie... raz lato, raz zima... Nie wiadomo jak sie ubrać... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 (edytowane) Cóż, piękną zimę mamy tej wiosny :mur: Dzisiaj rano chce wyjść z psem, słoneczko, mysle - będzie ciepło, wychodze na dwór i... przerwa techniczna, wróciłem do chaty po cieplejszą kurtke, -2 na termometrze. Jak byłem w szkole to równo sypało, a śnieg lezy do teraz i jest zimno. To była relacja z Poznania. Edytowane 19 Marca 2008 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Lol patrze teraz przez okno i śniegiem sypie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Warszawa sie melduje, jeszcze do neidawna bylo ladnie, teraz sypie rowno sniegiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 U mnie na oko 30cm śniegu rano ;) Teraz powoli papka się robi, bo temp 2 stopnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 30 centów ? :o ostro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Okolice Katowic: Bylo ladnie, smigalem sobie w bluzie teraz patrzea za okno a tu sniezyca :D po 10 minutach wszystko pokryte sniegiem ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Okolice Katowic: Bylo ladnie, smigalem sobie w bluzie teraz patrzea za okno a tu sniezyca :D po 10 minutach wszystko pokryte sniegiem ^^ O właśnie tak jak na zdjęciach z moich okien :-P (okolice Katowic): Zaraz zwątpię i zamiast malować pisanki pójdę ubierać choinke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) U mnie na oko 30cm śniegu rano ;) Teraz powoli papka się robi, bo temp 2 stopnie Już zostało z tego z 10... Większość chodników sucha a na ulicy jedna wielka papka. Yeamik robisz fotki przyszłości :blink: Edytowane 20 Marca 2008 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Yeamik robisz fotki przyszłości :blink: Widzisz, z pogodą anomalie to i z czasem też się coś porobiło, kontinuum czasoprzestrzenne zostało zachwiane :wink: Niedokładnie godzina na aparacie była ustawiona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Dziwna ta pogoda, rano zaczęło się od lekkiego zachmurzenia, z godziny na godzinę coraz ciemniej, aż tu nagle zaczęło wiać i sypać śniegiem, że nic widać nie było. No ale posypało z 10-15 minut i co, wszystko się roztopiło. No i jakoś po 15 do tera czyste niebo, słoneczko normalnie cacy. Oby te słoneczko jutro było :P i oby do następnej zimy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Warszawa sie melduje, jeszcze do neidawna bylo ladnie, teraz sypie rowno sniegiem.Co za dzien - slonce, sniezyca, potem slonce, potem snieg, potem slonce i snieg naraz :blink: a do tego beznadziejny, zimny wiatr. A mnie dzis przyszlo na dachu robic... nie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Warszawa sie melduje, jeszcze do neidawna bylo ladnie, teraz sypie rowno sniegiem. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Owszem, sypało Co za dzien - slonce, sniezyca, potem slonce, potem snieg, potem slonce i snieg naraz :blink: a do tego beznadziejny, zimny wiatr. A mnie dzis przyszlo na dachu robic... nie polecam.Dokładnie. Odnośnie wiatru - nie testowałem, chociaż po otwarciu okna od razu zrobiło się bardzo zimno. I pomyśleć, że dziś pierwszy dzień wiosny (i niech nikt mi nie wmawia, że jutro - jutro owszem, ale to normalnie, ten rok jest przestępny, a w przestępnym wiosna jest dzień wcześniej). Obstawiamy, co będzie później - będzie padać w nocy, w dzień będzie mróz, a na Wielkanoc zaspy? To wszystko w następnym odcinku ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...