kamilo23 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 (edytowane) Południe Polski, od wczoraj zasypuje :P Edytowane 12 Stycznia 2010 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 U mnie też dowaliło, i sypie dalej, będzie fajnie :) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 A u nas na razie przestało. Ale mgła się znowu pojawiła i widoczność rano była dość kiepska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 U nas na szczęści dosypuje bo na drogach już się za czarno robi. Szczęście, że zapowiadają srogie mrozy to się trochę ten śnieg utrzyma. Najgorsze jest to, że wystarczy nagle +5`C, deszczyk i cała praca aury idzie w PIS-du Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Dzisiaj na osiedlówce przy prędkości 10 (?) obróciło mnie o 180... Na szczęście nie wpadłem na drzewo :lol: Niby odśnieżone, ale szklanka totalna i nie posypane :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Miałem podobną akcje, ale przy ~40 z tym że mnie nie obróciło ;) Wszędzie normalnie zaśnieżone fajnie się hamuje, a w jednym miejscu szklanka pod cieniutką warstwą śniegu. Wyhamować wyhamowałem spokojnie, ale nie spodziewałem się wcale że mnie pociągnie... Trzeba uważać na zaspas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 (edytowane) U nas totalna chlapa na ulicach i chodnikach. Jest powyżej 0'C, ale nogę z gazu i tak często trzeba zdjąć, bo ludzie się ślimaczą.Większość dróg już czarna, ale to tylko dlatego, że na razie nie pada ;) Edytowane 26 Stycznia 2010 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 ostatnio daje popalić aktualnie -17*C aż się nie chce z domu nosa wychylać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Dzisiaj na Śląsku rano/w nocy -22/-23'C, w dzień -15 do -10; Teraz -17; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Tia, mróz mnie również zaskoczył. Wystarczyło że jeden dzień auto postało pod chmurką i już akumulator do ładowania :? A miałem do kina jechać* *nie, nie na Avatara ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 *nie, nie na Avatarana Ciacho ? :lol: no ladnie -21, z nocy pewnie pęknie 25 kreska na minusie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Po obejrzeniu "wypasionej" komedii "Idealny facet dla mojej dziewczyny", czy jak to się to ciach!o nazywało, przyrzekłem - nigdy więcej polskich filmów! Choćby nie wiadomo jakie oceny zbierały. Miały być "Stare Wygi". Swoją drogą - wyciąganie aku przy takim mrozie bez rękawiczek to całkiem niezły wyczyn IMO ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Od jakiegoś roku regularnie sprawdzam pogodę na pewnej stronie i tak się zastanawiam: jak to jest możliwe że dla mojej mieściny mają hit ratio 99-100%, wliczając prognozy 10-cio dniowe? W tv co kanał to inaczej - i jest to tym bardziej zagadkowe, że korzystają przecierz z tych samych stacji meteo (i do satelit też mają dostęp)? To kwestia braku umiejętności/wiedzy czy "tylko" braku kompów do symulacji? ...ostatnio uświadomiłem sobie że już wogóle przestałem oglądać prognozy w tv, a temp za oknem sprawdzam na monitorze... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Nom, pokazywanie pogody w Ubuntu bardzo rozleniwia. ;] Z innej beczki: 6:30, moje dziewcze jedzie do pracy. Wychodzi z domu. Ja śpię dalej. Za chwilę wraca i mówi, że jej auto nie odpali. Dzwoni o urlop. Gadamy i od słowa do słowa pada moje zdanie, że mój na pewno odpali. Zakładamy się o 10 PLN. Wstaję, idę, otwieram... odpalam ;] Przy okazji próbujemy jeszcze raz odpalić jej samochód - nic z tego, wygląda na paliwo zamarznięte w przewodach. Tak to jest jak się tankuje byle gdzie. Próbujemy przy okazji odpalić auto mojej mamy. To samo - nie dycha. Z lekkim uśmieszkiem i zadowoleniem z siebie wracam do domu. Zima to fajny sprawdzian dla myśli technicznej tudzież stacji benzynowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 heh, client dla win też przeca jest ;) ... poprostu to dość śmieszne, że w stanach lepiej wiedzą co jest i będzie u mnie za oknem niż nasza rodzima tv xD Moje pędzidło też nie odpaliło (wczoraj kontrolnie próbowałem). Nie chciało się wymienić filtra paliwa na zimę - no i się zamulił xD (diesel). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Tomazzi, ja korzystam tylko z tej strony. Prognoza na 48h syci najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 (edytowane) Wypas - jest jakiś klient do tego, czy dopiero trzeba napisać (chętnie bym to widział w conky f.e :) ) ... i chyba se dopisze - zwykłe wget wystarczy ;) <edit> Edytowane 25 Stycznia 2010 przez tomazzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Całą noc pisałem pracę na kompie i bardzo ładnie temperatura rosła z -18 wieczorem do -12 teraz :) a w czwartek ma być 0 :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ja słyszałem o -10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ale chyba w nocy :) Ociepli się i będzie lekki mróz. Przez kilka dni ma padać śnieg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Fajnie fajnie w końcu pojadę na nartki bo przy -15 to mało przyjemne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Fajnie fajnie w końcu pojadę na nartki bo przy -15 to mało przyjemne... Kiedy ostatnio lub czy w ogóle jeździłeś przy -15 ? Jest elegancko, śnieg szybki i się człowiek tam nie męczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Kaeres, nie jeździłem przy takich temperaturach, ja zazwyczaj na narty jadę pod wieczór a wtedy już robi się mało przyjemnie, po prostu nie lubię takich temperatur, o wiele bardziej odpowiada mi np -5, - 8... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ale wybredni jesteście :wink: A teraz u mnie -12. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 E no niby -16, a w nocy do -23 o.O Mam dość takich mrozów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 W Łodzi piękna śnieżyca do tego porywisty wiatr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Whoooha ! Ale nawaliło śniegiem. Piękniej jeszcze nie było tej zimy. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 U mnie śniegu jak na lekarstwo - wprawdzie wkoło leży, ale drogi bardziej uczęszczane są czarne. W sumie dobrze, bo zimówki mam. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Sochaczew cały przysypany. I pada cały czas, tylko, że z przerwami. Ślicznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Heh wczoraj to musiałem sobie odkopać drogę do parkingu przed blokiem a następnie miejsce, aby zaparkować :/ A zawsze z rana budził mnie traktor, który to odgarniał, a teraz ? Pustki. Osiedlówki zasypany i jeździ się tragicznie, a czasem to trza popchać :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...