Orgiusz Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 A mi się podoba, zabawy co nie miara z córką na sankach:D Tylko po 20min padałem na pysk... skąd ona bierze energię na to przy -10:D Generator energii który załącza się w wieku 5 lat z żywotnością na 3 lata 140% efektywności. Po później nie wypada z rodzicami pokazywać się w miejscu publicznym ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 (edytowane) Warschau melduje się po raz kolejny. Zimno, ok. -15, wieje, a na dodatek zaczęło znowu padać. Mają podobno też nadejść 'syberyjskie' mrozy. Ciekawie będzie, oj ciekawie. Bardzo się cieszę, że nie muszę opuszczać domu na dłużej aż do soboty. @slavOK - W mieście Kraków byłem w weekend (sobota-niedziela). Pierwszego dnia było dość ciepło, bo tylko -1, ale padał śnieg, natomiast w niedziele rano wspomniany śnieżek już tylko zalegał, ale było pieruńsko zimno i przymroziłem sobie palce przez pół godziny czekania na dworcu :D. Edytowane 1 Grudnia 2010 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 (edytowane) Katowice ; zimno, pada i wieje. Temp okolo -10 daje znac szczegolnie na rekach, gdzie na palcach i pomiedzy mam swiezo zagojone odmrozenia po ln2 :sad: edyta : jeszcze mi sie kalafior zapowietrzyl w duzym pokoju i grzeje na 1/4 mozliwosci. Temp w mieszkaniu siakies 18 :-| Edytowane 1 Grudnia 2010 przez DEVILEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 mi się okno wypatrzyło i piz...a tak, że rano się budzę z bólem gardła ;/ muszę to jakoś jutro uszczelnić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 ja was pocieszę - zepsuty termostat w grzejniku, non stop 80% powera, stala temperatura 28*C. miejscowość: under the łódź. wieje niemiłosiernie, i zaczyna sypać śnieg -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 28* to hard core :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 (edytowane) WLKP- piździ (z -15, odczuwalna dużo niżej), sypie śniegiem (bardzo drobny- jak cukier) i dyma (zawiewa tym śniegiem gdzie chce). Jako że gradacja śniegu wskutek mrozu jest bardzo mała wciska się yebaniutki w każdą szczelinę. DEVILEK -> kalfiora odpowietrzyć- spuścić z dziada śmierdzącej (kto to czynił- ten wie) wody wraz z zalegającym powietrzem. Jeśli masz wpływ na prędkość pompy C.O. (domek jednorodzinny)- max obroty podczas zabiegu. slavOK -> "wypaczyło", nie "wypatrzyło"- wprawdzie okno służy do patrzenia (zwłaszcza wścibskim sąsiadom) ale od tego się nie psuje ;-). Edytowane 1 Grudnia 2010 przez pc_max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DMS Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Olsztyn - za oknem jakas zamieć. Nie wiem czy dostanę się na uczelnię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Kolejne centymetry świeżego puchu po nocce zgłasza Wodzisław i Rybnik :D Niektóre wyciągi narciarskie ruszają już w ten weekend. Juhuuu !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Które? W weekend ma ruszyć Soszów, a pogoda jest na tyle dobra że Czantoria też powinna już działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 No właśnie choćby Soszów. Zieleniec od jutra (Winterpol), 4-go rusza Zagroń/Istebna, Nowa Osada/Wisła podobno również, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 (edytowane) W Wawie sypało przez noc i cały poranek. Na szczęście zdążyłem dojechać do pracy zanim pojawiły się piaskarki i zepsuły całą zabawę :) Uwielbiam zaśnieżone drogi tak z 10-15cm śniegu i zaspy po obu stronach - można się dobrze wyszaleć w rzeczywistych warunkach (w granicach rozsądku ;) ) :D Nie wiem czego teraz uczą eLki kursantów, na pewno nie ruszania w warunkach zimowych - ludziska na zimówkach mają z tym problem... Edytowane 2 Grudnia 2010 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 No na pewno też tego na kursie nie miałeś :) Faktem jest, że ludzi piłują aby się dokopać na asfaltu nie zdając sobie sprawy, że pogarszają czasami sytuację bo śnieg się zamienia w lód w tym momencie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Szczecin -10/-11, odczuwalna pewnie gdzieś poniżej -20 przez wiatr. Śniegu nie widać.. No i się Szczecin doczekał.. W nocy spadło ~10cm i wciąż dosypuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 (edytowane) Ulala, ale przyciął mróz. Od razu świat staje się ładniejszy i miło trzeszczy pod stopami. A do tego bonus - nie ma wirusów. Edytowane 16 Grudnia 2010 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 Ano z rana mnie te -19/-18 przywitało; (Śląsk/okolice Pyrzowic); Miło i tak ładnie zimowo (białe pola, przymarznięte białe drzewa, zero ludzi i aut jak to na wsi kiedy każdy zdążył ruszyć do szkół/pracy); Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 W bieszczadach to narazie -17C do rana dojdzie do 20C :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 (edytowane) W Warszawie niby jest -11C, ale jest taki specyficzny, przenikliwy mróz. Brrr ;) Mocno we znaki dają się firmom kurierskim (i nie tylko) zimowe warunki. Na kuriera DHL czekałem prawie trzy dni aby odebrał paczkę. A jest to osoba zaprzyjaźniona, która bardzo dobrze mnie zna i dostarcza/odbiera sporo paczek. Edytowane 16 Grudnia 2010 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 ... nie ma wirusów. Zostały tylko trojany, spam i natrętne flashowe reklamy- widać mrozolubne paskudztwa ;-) Joke ofkoz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 u mnie -17, mrozi ostro :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2010 Co wy panowie... nie ma to jak 1.5-2h trening na otwartym boisku przy -10*C ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 Na śląsku cieszyńskim zachodzą jakieś anomalie. Wczoraj pomiędzy 22 a 23: Bielsko-Biała: - 11* Jasienica: - 7,5* Chybie: - 19* Takie zmiany na trasie około 25 km. Wracając do zimy - jest pięknie, krótko mówiąc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zamiecie dzisiaj od rana, dość mocno wieje. -7C za oknem i szykuje się chyba odwilż. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 Jak w pysk strzelił. Odwilż, +1 za oknem, drogi jak po deszczu, pobocza zasyfione, samochód tak samo aż pod okna. :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 (edytowane) Ano święta bez śniegu będą ;) Cały tydzień w dzień plus/0, w nocy przymrozki + zapewne zaś będzie sypać/padać; Byle na sylwestra było biało i mroźno... A u mnie +3'C; Edytowane 20 Grudnia 2010 przez serwal4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 JU mnie gorąco +1....naprawde po ostatnich mrozach toż to upał:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 Yeah, niech przyjdzie jakas porzadna odwilz w tym tygodniu bo musze w koncu odpalic auto i jechac wymienic sprzeglo : d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 (edytowane) E nie, wole jak jest mróz, przynajmniej jest robota. :-P :D Edytowane 20 Grudnia 2010 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2010 (edytowane) sprzedajesz farelki ? :> u mnie też mróz puścił, syf się okrutny zrobił momentalnie i na drogach i na chodnikach, mam nadzieje, że mrozik chwyci bo chciałbym jeszcze przed nowym rokiem skoczyć na narty. Edytowane 20 Grudnia 2010 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 (edytowane) W drugi dzień świąt ma dopiero chwycić mróz. Tradycyjnie jak co roku śniegu w święta brak, bo akurat odwilż się zaczyna. W czwartek ma być kilka stopni powyżej zera, więc śnieg pewnie stopnieje. Ale już w niedziele ma sypać ponownie ;) Edytowane 21 Grudnia 2010 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...