Carson Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 Śląsk , konkretnie Gliwice - +3 na termometrze . Ciekawy sposob przedstawiania temperatury :lol: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 (edytowane) I niech mi ktoś powie jak padał deszcz,to było źle. Siedzę na poddaszu przed kompem i sie ze mnie leje, nagi jak wodnik i to nie pomaga. :mur: Edytowane 19 Czerwca 2012 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Ta wlasnie patrze na pogode we Wroclawiu i jest chyba jakies 26'. Nie ma co narzekac. U mnie jest teraz 27' a jest dopiero 9 rano. Na popoludnie zapowiadaja 36' (Toronto). Na szczescie od jutra nieco chlodniej 28-30'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Ta wlasnie patrze na pogode we Wroclawiu i jest chyba jakies 26'. Nie ma co narzekac. U mnie jest teraz 27' a jest dopiero 9 rano. Na popoludnie zapowiadaja 36' (Toronto). Na szczescie od jutra nieco chlodniej 28-30'. Jak już wrócisz z tej Kanady, możemy liczyć na jakieś małe "sprawozdanie"? Jestem bardzo ciekawy opinii na temat tego kraju od każdej osoby z pierwszej ręki, odczucia, ciekawostki itp. Będę wdzięczny jeśli to możliwe :) Wczoraj była mega burza, a dzisiaj już upał, więc teraz prawie klimat równikowy za oknem, można się rozpłynąć. Południowa Polska. Fajnie się tego posta będzie czytać w zimie jak dowali -20C :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Masz tam nieco w temacie "Wyjazd do Japonii" Wyjazd do Japonii - potrzebna pomoc :P - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Nie chcialem zakladac nowego to sie dopisalem. Zdjec na aparacie/telefonie mam sporo tylko na razie malo czasu by wybrac cos konkretnego. No i troszke miejsc zostalo do zwiedzenia. Co do pogody to tak jak narzekalem na pogode w Polsce latem, ze gorac, to tak teraz bede w siodmym niebie jak wroce. Tam w okolicach Toronto 35-38 to czesto norma. No i pogoda sie gwaltownie zmienia. W ciagu dnia temp moze skoczyc zapowiadanych 32 do wlasnie 35 jak dzisiaj. Do tego temp odczuwalna wczoraj wyniosla 39'C na realne 35,5'C. Do tego "hjumid" bylo parno . To ze juz bylem raz w Kanadzie latem to jestem przyzwyczaojny. Ale dla osob nowych jest to do nie zniesienia. Bywa ze temp utrzymuje sie przez 6-8 dni powyzej 30 mocno zblizajac sie do 40. Deszcz jak pada to albo caly dzien raz w tygodniu albo po trochu. Na razie przeaza slonce a kandyjscy metorolodzy zapowiadaja bardzo upalny lipiec. Edytowane 21 Czerwca 2012 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 w stanach mieli maly armagedon ostatnio :D http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=YX3vMmvvWv8 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 (edytowane) W Wawie 34 stopni, parno ale parę minut temu przyszła burza, a teraz leje :D Odetchnąć można od tej patelni - cały dzień pracuję , na dodatek mam południowe okna :( UPDATED: Pada grad wielkości draży :) Edytowane 1 Lipca 2012 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 Siedzę na poddaszu i leci ze mnie ciurkiem, okna otwarte. Eh nie cierpię takiej parnoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 Widze ze w Polsce jest podobnie jak u mnie. Od 2 tygodni w Ontario i Quebec, a w zasadszie w calej wschodniej Kanadzie po 32-35'C w cieniu i wysoki humid (wilgotnosc powietrza ktora jest znacznie wyzsza niz u nas w Polsce. Ze mieszkam blisko jeziora to jest jeszcze gorzej. Wjazd do wiekszego miasta to meczarnia. Ludzie w takie dni siedza nad woda oczywiscie, ale sporo podobnie jak u nas w Polsce siedza w Walmartach i innych sklepach gdzie jest nawet po 18'C. Mnie taka pogoda meczy juz po 4 dniach.Gdyby nie AC w domu to by sie mnie lalo litrami. Tak mam temp 20'C przy 29 na zewnatrz. a jest godzina 10:51 dopiero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 W Wawie 34 stopni, parno ale parę minut temu przyszła burza, a teraz leje :D Odetchnąć można od tej patelni - cały dzień pracuję , na dodatek mam południowe okna :( UPDATED: Pada grad wielkości draży :) czekam.juz ja widze na horyzoncie. przy okazji takich temp znalazlem stronke ze zdjeciami z satelity. co by wiedziec co przyniosa godziny. http://www.sat24.com/pl 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 fajna sprawa ;] a tutaj dopełnienie naszego systemu wczesnego ostrzegania: http://www.gdziejestburza.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 katastrofa, jest tak gorąco, że się człowiekowi nic nie chce, prysznic biorę chyba ze 4 razy dziennie bo co wyjdę na zewnątrz to jestem cały oblany potem, przesada :wisielec: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Dzisiaj jest masakra, nawet woda w basenie jest za ciepła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Taka jest u nas pogoda w lato, zawsze przegiecie w ktoras strone :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 (edytowane) Piękny grad właśnie zawitał w okolice Mikołowa. Kulki wielkości piłeczek pingpongowych. Momentami bałem się, że wybije mi szybę w pokoju. Oczywiście, temperatura momentalnie spadła, lecz po chwili znowu jest gorąco. Edytowane 3 Lipca 2012 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Eh , powtórka z rozrywki - oberwanie chmury . Plusem że będzie czasowy spadek temperatury - 32 stopnie w okolicach godz. 18 były dobijające . Nie ma co fajne mamy lato - jak nie temperatury jak na pustyni to znowu deszcze jak w amazońskiej dżungli . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Mi akurat odpowiada to wieczorne oberwanie chmury. Przynajmniej jest chłodniej i da się zasnąć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Tak leżysz na fortelu i się z ciebie leje. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 U mnie jest na zewnątrz 21,5*C. Okna pootwierane i jest bardzo przyjemnie :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 W Wawie zaczęła się burza, niebo granatowe. Mam w pokoju 29C. Mogłoby solidniej popadać (bez gradu), ale tak jak pisaliście, od gorącej powierzchni i parującej wody powstaje jeszcze większa parówka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Pijcie zieloną herbatę. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Ja pije z miętą. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Browar się liczy? Wczoraj San Miguel 1l, dzisiaj skromnie 800ml Desperados RED. Jutro - mam nadzieję że coś na odbudowę tkanki kostnej i mięśniowej... Nie, nie jagodzianka na kościach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Piwo to zimne jak lód i dębowe mocne jak najbardziej wskazane. Aż mi smaka zrobiłeś. :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Z zimnym piwem jest ten problem przy wilgotności 99% że się skrapla na ściankach - a kropla lodu na goły mięsień piwny jest porażająco nieprzyjemna Wreszcie burza. Fukyea. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 (edytowane) ollljeee, heineken i piekne widowisko za oknem :D czekalem na to od zeszlego roku ps. tak napitala ze juz dwa resety zaliczylem Edytowane 3 Lipca 2012 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 godzina 16:15 krakow akurat jechalem al 29 listopada jak zaczęło napier.....c :lol: wycieraczki na full, przez chwile prawie nic nie bylo widac, ludzie po 20kmh jechali PS na zewnątrz 29*C, w pokoju 22-24*C (18*C w miejscu gdzie siedze, ustawilem nadmuch centralnie na fotel przy biurku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 o takiego samoego mam, w ciastoramie kupiłem, dobra rzecz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Ile mocy to ciągnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 1200W wg tabliczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...