PC_Speaker Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Wczoraj wyszedłem do knajpy na wiosnę a wracałem zimą ... nie pierwszyzna zresztą ... tylko powiem Wam, że jak się wypije za dużo to nijak nie idzie utrzymać łopaty do śniegu chodząc na czworakach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 (edytowane) A ja sobie zrobiłem małe odśnieżanie po kolacji w którym mi pomógł mój pies ;) no śniegu trochę jest :) jeszcze 3 dni i ferie :D Edytowane 24 Stycznia 2007 przez misiek175 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Ahhh nie ma jak odswiezajace odsniezanie po sredniej kolacji... Lzej na duszy czlowiekowi wiedzac ze rano bedzie prawdopodobnie 2x wiecej tego cholerstwa... <przegladam oferty odsniezarek na allegro> Nada się :?: http://img266.imageshack.us/img266/5842/1570643143uy.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Nie jest tragicznie na razie - przez noc raczej nie padalo tylko wialo. :D Grimlock Dawno temu powiedzialem sobie ze nie wsiade 2x do tego szalonego coupe ;]]]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Nie jest tragicznie na razie - przez noc raczej nie padalo tylko wialo. :DU mnie przeciwnie - pada, a nie wieje. Milosnikow odsniezania zapraszam do siebie, rozrywka na dlugie godziny :lol2: : Ornitologow tez: Ciekawe, czy i w tym roku zagosci u mnie na balkonie ptactwo gustujace w dobrze odzywionych sikorkach ;) W zeszlym roku mielismy jastrzebia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Mi odśnieżanie zajęło ponad 3 godziny, straciłem jeden sprzęt... Padało wczoraj całą dobę, ale dziś już nie...ok. 25 cm śniegu... Odśnieżarki przejechały w tą i z powrotem, ale nawet nie posypały piaskiem, nie mówiąc już o soli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Yes Yes Yes pada , wieje tony śniegu. Jest zimno na to czekałem od 2 miechów. Nic tylko browar , chipsy , komputer i wpatrywanie się w okno jak sypie B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 U mnie na szczęście już nie sypie i nie muszę rano się użerać z odśnieżaniem samochodu. Tak chciałem tą zimę a ledwie po 2 dniach mam jej dosyć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 U mnie na szczęście już nie sypie i nie muszę rano się użerać z odśnieżaniem samochodu. Tak chciałem tą zimę a ledwie po 2 dniach mam jej dosyć ;)...i temperatury nie dlugo zaczna przewracać termometry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 No to się zaczyna - pada bardzo mroźny śnieg i do tego wieje jak cholera. Tnie po gębie jak cholera. Ciekawe jak jutro będzie wyglądać na dworze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 A u mnie zimno, mroźno, dookoła pełno białego badziewia. Nie lubię zimy, szczególnie niesympatyczna imho pora roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zima to jedyna taka pora kiedy moge sie napić rumu* :razz: * To taka przykrywka żeby nie demoralizować młodzieży. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Lodz godz 23 40 >> wali tak ze nic nie widac! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Lodz godz 23 40 >> wali tak ze nic nie widac! w Toruniu do 22:30 było tak samo, teraz pełno śniegu wszedzie :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 pada jeszcze bardziej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 U mnie też pada, ale jakiś taki mokry, nieprzyjemny (czyżby się ocieplało?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Na Śląsku biało, że hoho! Niestety, drogowcy w soboty śpią, niech ich dunder świśnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Od 8 siedzę na kompie i nawet na okno nie spojrzałem... Hmm wg. Touch The Sky for Opera mamy -4 (odczuwalne -15) i pada śnieg. Patrzę za okno -> nawala ostro.... Hmmm nieciekawie, spacery po mieście to istna mordęga, nic nie odśnieżone... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Od 8 pada śnieg, byłem pod Warszawą i około 2 w nocy jechał pług ale nie zgarniał śniegu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Wczoraj wyszedłem do knajpy na wiosnę a wracałem zimą ... nie pierwszyzna zresztą ...Nie tylko Ty :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 U mnie porywisty wiatr - 3 i opady śniegu. Ale fajnie jak robiłem przy samochodzie to myślałem że mi palce odpadną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Ale przed chwilą u mnie padało 0.o urwanie chmury czy co. Idę zaraz odśnieżyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 U mnie od rana sypie śniegiem , a teraz na dodatek zaczęło wiać. Wyszedłem na chwile z psem na dwór to chodzić się nie dało bo chodniki nieodśnieżone , zresztą ulice to samo , a śniegu do kolan hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Dwie godziny temu odsniezalem, teraz tak zacina, ze za chwile moge isc znowu odgarniac :blink: Tej zimy mialo w ogole nie byc! :-P Tak jak bylo przez ostatnie kilka tygodni moglo zostac juz do wiosny i bylby spokoj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Dwie godziny temu odsniezalem, teraz tak zacina, ze za chwile moge isc znowu odgarniac :blink: Tej zimy mialo w ogole nie byc! :-P Tak jak bylo przez ostatnie kilka tygodni moglo zostac juz do wiosny i bylby spokoj. Właśnie! Szkoda mi kwiatków w ogródku, które niedawno zakwitły... Odśnieżanie u mnie już nie miało najmniejszego sensu, więc przesiadłem się na ciężki sprzęt i śnieg wywoziłem przyczepą, bo ostatnia noc dała o sobie znać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Właśnie! Szkoda mi kwiatków w ogródku, które niedawno zakwitły... Odśnieżanie u mnie już nie miało najmniejszego sensu, więc przesiadłem się na ciężki sprzęt i śnieg wywoziłem przyczepą, bo ostatnia noc dała o sobie znać... To jak tak dalej bedzie to cie zasypie i na forum nie będziesz miał szans wejść :wink: Idę odśnieżyć lud i śnieg bo nasypało trochę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) A ja właśnie skończyłem odśnieżać. Teraz temperatura dodatnia, wszystko się topi. Nawet drobny deszcz padał. Nie lubię takiej pogody. Edytowane 28 Stycznia 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 U was się topi - u mnie sypie ... Z klatki nie dało się wyjść :P Ciekawe co jutro będzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 U mnie to samo topi się ten dziadowski śnieg, fuj taka plucha blee nie cierpię tej pogody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zamiast odśnieżać będzie trzeba budować wały przeciwpowodziowe :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...