FREE_USER Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Tak jak w temacie ile wyciągacie przez P2P na Neo+ tzn. : eDonkey eMule Kaza Direct Conect DC++ itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 na kazie najwiecej co mi skoczylo jednorazowo na kilka sekund to 135 kilobajtow/s.a przecietny transfer gdy mam wysokiego bandwitha (powyzej 400) to gdy ciagne jeden download to ok.50-55kilobajtow/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 na innych progsach mam podobnie . jak zasysam z netu z akceleratorem speed star to tez mam w granicach 52-56kilobajtow/s oczywiscie to transfer utrzymujacy sie ciagle przy zasysaniu duzych plikow:). ale moze ktos jeszcze by napisal zeby mozna bylo porownac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 sorry akcelerator star downloader sorry za blad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Może ktoś jeszcze podzieli się swoimi doświadczeniami z P2P na Neo + :idea: :idea: :idea: :idea: :arrow: A jak ma się sprawa na DC i DC++ ile wyciągacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Ile placicie za neo+ miesięcznie ?? Czy instalacja kosztuje 1kzł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Ile placicie za neo+ miesięcznie ?? Czy instalacja kosztuje 1kzł?www.neostrada.pl - tam znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 tak instalacja kosztuje okolo 1k a miesiecznie place ok220pln. co do transferow na dc i dc++ mam takie same mniej wiecej jak podalem.ja nie mam sieci. mam dla siebie samodzielne lacze i dlatego moge na dc kozystac tylko z hubow publicznych . i transfery sa ok.52 do 56 lkilobajtow/s (wiadomo czasem podskoczy na chwile wyzej ale takich nie licze) ciagly tranfer jest taki co napisalem . ale ine ma roznicy czy ciagne ze stanow czy ze szwecji czy z polski zawsze prawie mam ten sam transfer. to jest troche wolno jak na dc ale mam tez 2 stale lacze poprzez providera internetowego z mojego osiedla i tam na dc mam transfer ok.1do 1.2 megabajta/s ale to juz inna historia bo to siec wewnetrzna:)(tylko dlatego ja zalozylem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ja w imeshu mialem na 2mbps - 170kilobajtow od jednego usera - musial miec zajebiste lacze - a tak srednio ok 20-40kb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Niemam kablówki , czy poza neo mam jeszcze jakiś wybór?? Narazie jestem podpięty do łącza satelitarnego jakiejś firmy. Nic nie płace :) ale transfer mam ok 6.5kb/s :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 gwarantuje ci ze potrzeby ludxzkie sa nieograniczone ja majac neo+ juz narzej=kam ze jest za wolne i chcialbym miec 1 mb/s tylko dla siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 gwarantuje ci ze potrzeby ludxzkie sa nieograniczone ja majac neo+ juz narzej=kam ze jest za wolne i chcialbym miec 1 mb/s tylko dla siebie bo neo+ jest wolne 512/128 kbit/s, to zadna predkosc, wystarczajaca do serfowania w sieci ja o swoich wynikach pisac nie bede, bo kazdy i tak wie, co mozna wyciagnac z uslugu sdi ;-P (nie mam innej alternatywy) PS. nie mogles na poczatku napisac zamiast w trzech postach tylko w jednym? tym sposobem zasmiecasz forum, a chwaly sobie tym nie zapewnisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...