Lajne Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Witam, Posiadam Radka 9800 pro i zainstalowane dla niego OMEGI, od dawien dawna borykam się z ciemnością w filmach/zdjęciach. Przy zdjęciach to pół biedy, bo w opcjach omegi rozjaśniam i zdjęcia dają rade, ale z filmami to już nie idzie. Ktoś mógłby mi powiedzieć dlaczego tak się dzieje ? Nic nigdy nie przestawiałem, wszystko mam raczej standardowo w sterownikach. Gamma pulpitu jest spoko. pozdrawiam i prosze o odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Rozjasnij nakladke wideo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 a jakiego programu używasz do odtwarzania ? spróbuj użyć RadLinker albo inny program narzędziowy "RoKFoR" Rozjasnij nakladke wideo nie każdy program używa nakładki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 w allplayerze działa nakładka - wiem bo sam się męczę póki co na starym monicie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...