decztery Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Witam. W jaki sposób dobrać się do procka w Acer TravelMate 2410 ? Dziś go porozkręcałem, ale nie mogę się wygodnie dobrać do płyty głównej. Jakieś sugestie? Instrukcje, porady w tym temacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Wykręć płytę główną ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
decztery Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Ale nie moge dobrze samej obudowy rozkrecic. Wszystkie srubki wykrecone, i problem sie pojawia, jak zdemontowac obudowe? Sa zatrzaski, ale w jakiej kolejnosci sie zabierac za to? Probowalem wczoraj, ale nie chce nic na sile, wiec troche spasowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 ja mam podobnie w 2355nlm srubki odkrecone a obudowa sie trzyma co dlaej rowniez czekam na odp .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 wykręcić dysk, wykręcic pamięci, wykrecić klawiature i ją zdjąć, zdjąć panel z włącznikiem (zatrzaskowy + śrubki przy zawiasach, zdjąć górną częśc obudowy. odkrecic płyte główną od dolnej czesci. taki schemacik jest poprawny w 90% laptopów które w życiu rozbierałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...