misza69 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Witam !! chciałbym sie dowiedziec jaki radiator i wiatrak kupic do Atholna 2000 + XP zalezy mi natym zeby był wydajny, wmiare nie drogi no i zeby nadawał sie do podkręcania procka. Aha no i na allegro widze mase róznych radiatorów do AMD no i np. w specyfikcaji pisze Athlon 2500 + XP czyli np. taki radiator nie będzie pasował do moje go proca ?? Czekam na odpowiedz. Z góry dzięki i pozdrawiam all. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) Jak radiator jest pod socket A to do wszystkich athlonow xp bedzie pasowal. Ja bym Ci proponowal QVC100AlCU/Cu+ (nie na kazda plyte wchodzi) lub cos mniejszego QC80AlCu/Cu. Edytowane 30 Grudnia 2005 przez Rafael Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misza69 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Jak radiator jest pod socket A to do wszystkich athlonow xp bedzie pasowal. Ja bym Ci proponowal QVC100AlCU/Cu+ (nie na kazda plyte wchodzi) lub cos mniejszego QC80AlCu/Cu.Ja mam asusa A7V8X-X to wejdzie ?? i mozesz podac mniej więcej ceny tych radiatorów ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Tu masz ceny: http://allegro.pl/search.php?string=pentag...=4701&country=1 Mysle, ze seria QC80 powinna spokojnie wejsc co do QVC100+ to juz taki pewnien nie jestem. Trzeba by bylo wymierzyc (wymiary sa podane w opisach aukcji). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misza69 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Tu masz ceny: http://allegro.pl/search.php?string=pentag...=4701&country=1 Mysle, ze seria QC80 powinna spokojnie wejsc co do QVC100+ to juz taki pewnien nie jestem. Trzeba by bylo wymierzyc (wymiary sa podane w opisach aukcji). Ok. Dzięki za pomoc. Jesli ktos ma jeszcze jakies propozycje to piszcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...