Waaagh Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Witam, ponieważ nigdy nie interesowałem się za bardzo Radkami i nie mogę za wiele znaleźć na forum o Radeonie 9600 (jest dużo o Pro i XT), a potrzebuję prostej (mam nadzieję) informacji. Czy warto się przesiadać z GF4MX440 na Radeona 9600, tzn. czy zauważę wzrost wydajności sprzętu czy też nie ? Wymiankę mogę zrobić bez kosztów, tylko nie wiem czy warto (musze po nią podjechać, a czas to pieniądz) ? Prosiłbym o wypowiedź użytkowników takiej karty w co można jeszcze na niej pograć (karta chodziłaby z Procem Athlon 1700 i 1GB Ramu). Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 warto , z nowszych gier (q4, NFS MW,) na srednich mozna pograc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Jezeli musisz jechac po ta grafe powiedzmy 1k kilometrow to nie warto :lol2: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilM Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 NFS: U2, Far Cry, HL2, Doom 3 powinno śmigać. Ja bym sie nie zastanawiał tylko wymieniał. A ile km musisz dojechać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Heh no jasne że sie opłaca wymieniac, przecierz to wogule dwie inne karty :wink: Radek 9600 to nie jakas rakieta ale w stosunku do MX-a napewno odczujesz znaczacy wzrost wydajności :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waaagh Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Sorry, że dziękuję tak późno, ale miałem kompletny brak dostępu do neta, jechać nie musze wiele (zaledwie 5 km) więc jadę wymieniać, dzięki za podpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Jak potestujesz nową karte to napisz co i jak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...