Nick126 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Witam, czym zrobić test karty graficznej, bo wyczytałem że do 3DMark'a potrzeba 2,0Ghz;512Ram... a ja takiego sprzętu nie posiadam. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 3D Mark 2001, a wcale takiego sprzetu nie musisz miec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Procesor i pamieć możesz mieć cienką, uruchomisz 3DMarka praktycznei na każdym sprzęcie, jeśli karta graficzna spełnia wymagania... A Twoje nie spełnia :wink: Przynajmniej do 05, 03 powinien odpalić, a 01 na pewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Nie? No tak pisało na płycie z Entera. A zresztą pamiętam że mi przycinało przy tym tescie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...