mike1 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Ma ktoś może pojęcie albo jakiś link jak zrobić własny odtwarzacz mp3 Wem że jest możliwość złożenia takiego sprzętu bo miałem kiedyś taki schemat w ręce Niestety teraz nie mam kontaktu z tym gościem . Porszę o Pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Sciagnij sobie na kompa winampa i juz masz domowy odtwarzacz mp3 :) O ile dobrze pamietam to taki schemat byl w ktoryms z chip'ow z tego,albo zeszlego roku. Jednak chyba z tego. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 SZUKAJ !! SZUKAJ !!SZUKAJ !! SZUKAJ !!SZUKAJ !! SZUKAJ !!SZUKAJ !! SZUKAJ !!SZUKAJ !! SZUKAJ !!SZUKAJ !! SZUKAJ !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Aha i prosba do jakiegos moda niech to zablokuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Shiz moze najpierw czytaj a potem wariuj co? Bylo o tym jaki kupic nie jak zrobic? mike1: a jaki odtwarzacz chcesz zrobic - stacjonarny czy przenosny. Masz jakas obudowe do tego? Jaki rodzaj pamieci chcesz uzyc? HDD? 3 czy 2 cale? CD? MMC/SD? CF? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Poszukaj na www.google.com. Sam kiedyś miałem plany co do takiego odtwarzacza, ale póki co je zawiesiłem ze względów finansowych ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 tez kiedys kombinowalem z przenosnym odtwarzaczem mp3 po kalkulacji cen wyszlo ze troszke doplacee i moge isc do dklepu i sobie wybrac jakiegoś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 W Chipe bankowo było jak i z czego zbudować odtwarzacz mp3, polecam www.chip.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Skladasz p90 na linuxie , pakujesz cd-romek do obudowy jakiejs i jest... Kiedys ktos chcial sprzedac cos takiego na allegro. P90 nie pamietam co dalej , z linuxem wlasnie na pokladzie i to wszystko zapakowane do obudowy po odtwarzaczu CD Pionnera czy Technicsa .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Robie to na prace dyplomową :-) ... jeszcze nie zaczołem :-) ... a oto link : http://www.chip.pl/archiwum/article_9222.html opis na CHIPie. WESOŁYCH ŚWIĄT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 yammp chyba najlepsze, ale nie najlatwiejsze rozwiazanie http://www.myplace.nu/mp3/index2.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...