Bieniol Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Mam pewien problem (w ogóle dzisiaj mam same problemy :( ) Jeżeli najeżdżam na jakąś ikone w trayu, to wyświetla mi sie informacja o niej (np. jak najade na ikonke gg to wyświetli mi sie opis), tylko że ta informacja jest pod paskiem (część jej wystaje, ale większości nie widać :( ) Mam nadzieje że obrazowo to powiedziałem (niestety screena nie ma po co robić, bo i tak tego tam nie widać)... Co zrobić, żeby wróciło tak jak było ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Mnie się tak czasami dzieje i samo przechodzi. Zawsze tak masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniol Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Nie zawsze --> czasami sie tam zdarza i sie chciałem dowiedzieć dlaczego, ale z tego co widze to wszyscy uzytkownicy XP tak mają ;) dzieki za odpowiedź ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Nie zawsze --> czasami sie tam zdarza i sie chciałem dowiedzieć dlaczego, ale z tego co widze to wszyscy uzytkownicy XP tak mają ;) dzieki za odpowiedź ;) Pozdrawiam no to ja dla pocieszenia powiem ze ja na Win 2003 S mam tak zawsze z wszystkim na pasku co daje dymki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...