lukaszm Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 siemka wszystkim Pisze bo mam problem z komputerem ma on nie caly miesiac a juz pojawily sie problem. Problem dotyczy programow tj Ulead Photo Expres 4 i Ulead MediaStudio Pro 8 oraz XP-Tuning. Programy te sa zainstalowane niby dobrze ale.... ale sie nie wyswietlaja na ekranie, pojawia sie tylko klapsydra i pozniej znika oraz proces programu na liscie procesow i nic wiecej sie nie dzieje. Skanowalem system juz Ad-aware i Avastem ale nic nie znalazl spradzilem rowniez podglad zdarzen i tam tez nic nie znalazlem posiadam system operacyjny Windows XP Professional SP2 mam zainstalowane wszystkie aktualizacji, kilka dni temu robilem format bo problem wystepowal juz wczesniej i myslalem ze format pomoze ale nie pomogl. Mam nadzieje ze znajdzie sie osoba ktora mi pomoze z gory bardzo dziekuje pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rydzio Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Ja sprzwdziłbym sprzęt. Pamięć sprawdzisz programem MemTest86+. Procesor sprawdzisz SuperPI. Na całym dysku twardym musisz zrobić skanowanie powierzchni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...