-=marek Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 jaka jest dopuszczalna temperatura procesora Intel Celeron 1.8 GHz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 jaka jest dopuszczalna temperatura procesora Intel Celeron 1.8 GHz ??zależy jaki to procesor ? celeron z rdzeniem wykonanym w technologi 0.18 mikrona ma taką celeron z rdzeniem wykonanym w technologi 0.13 mikrona ma taką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=marek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 wlasnie to jest to ze niewiem ale patrzac na tabele to mam raczej 0.18 bo w tej tabeli jest napiecie 1.750 a ja mam standardowe i tez 1.750 czyli z tego co wywnioskowalem to moge mie temperatume max. 77*C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 ściągnij program CPU-Z albo CPU-ID i on zidentyfikuje procka i proces technologiczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=marek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) mam technologie 0.18 mikrona. Mam jeszcze jedno pytanko czy to jest maxymalna temperatura dla tego procesora?? czy mozna ja przekroczyc? Edytowane 31 Grudnia 2005 przez -=marek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 mam technologie 0.18 mikrona. Mam jeszcze jedno pytanko czy to jest maxymalna temperatura dla tego procesora?? czy mozna ja przekroczyc?można ale potem zaczyna robić błędy i wtedy system się zwykle wywala, próg zniszczenia będzie około 90C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=marek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 teraz mam 56*C w stresie wiec moge spokojnie podkrecac na tym chlodzeniu (standardowym) :P dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...