mkwd40 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Witam! Sciągnełem z neta Suse linux 10pl i mam dysk na sata. Nie moge zainstalowac linuxa bo pokazuje mi ze nie wykryto dysków twardych i instalacja nie moze byc kontynuowana. Przeszukałem juz forum i nic nie znalazłem. Moze są jakies inne linuxy które obsługują sata? Podajcie nazwe to sobie sciągne. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloz Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 np. mandriva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Ale mu dałes porade... ja bym polecił Gentoo ale to wybitnie nie dla poczadkujacych. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 ok, udało mie sie go zainstalowac na sata, dostałem nową płyte i smiga, na asrocku nie widział dyskow a na gigabyte wykrył odrazu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...