Skocz do zawartości
soon

Kamera Kensingtona A Win 2000

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Niedawno dorwałem kamere Kensington VideoCam vga 67015 i niestety nie chodzi ona pod windowsem 2000 [kensington podobno nie wspiera juz tego starocia pod nowsze systtemy :mur: :cry: :/

znalazłem taka www:

http://ctoutpris.free.fr/kensingXP/trad_eng.htm

ale na niej chcą żebym dzwonił, aby moc sciagac te pliki, wiec ja sie w cos takiego nie bawię... :)

Czy jest jakis sposob aby ta kamerka chodzila pod win 2000/xp czy mam ja sobie odpuscic?

Dzieki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się nie bawisz w takie rzeczy to sam sobie napisz sterowniki. Ci ludzie włożyli w to sporo pracy i to chyba normalne że chcieliby za to jakieś pieniądze. Jak dla mnie ten temat podchodzi pod kategorię piractwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poprosić znajomego z Anglii (kto ich teraz tam nie ma) aby zadzwonił w Twoim imieniu i zarejestrował.

Poza tym jak zależy Ci na tym, to kto Ci broni zadzwonić na numer któregoś z podnych krajów. Wtedy do opłaty za połączenie dojdzie kwota za połączenie międzynarodowe a nie krajowe jakbyś dzwonił z terenu danego kraju. Oczywiście jak będziesz dzwonić na numer na przykład niemiecki to dobrze jakbyś znał ten język.

Edytowane przez Excray

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi