soon Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Witam Niedawno dorwałem kamere Kensington VideoCam vga 67015 i niestety nie chodzi ona pod windowsem 2000 [kensington podobno nie wspiera juz tego starocia pod nowsze systtemy :mur: :cry: :/ znalazłem taka www: http://ctoutpris.free.fr/kensingXP/trad_eng.htm ale na niej chcą żebym dzwonił, aby moc sciagac te pliki, wiec ja sie w cos takiego nie bawię... :) Czy jest jakis sposob aby ta kamerka chodzila pod win 2000/xp czy mam ja sobie odpuscic? Dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Jak się nie bawisz w takie rzeczy to sam sobie napisz sterowniki. Ci ludzie włożyli w to sporo pracy i to chyba normalne że chcieliby za to jakieś pieniądze. Jak dla mnie ten temat podchodzi pod kategorię piractwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Dyskusja jest tak naprawde czysto akademicka, bo na liscie panstw obslugiwanych przez ten system telefoniczny nie widze Polski. Pytanie jak ja odpalic pozostaje wiec nadal otwarte... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) Poprosić znajomego z Anglii (kto ich teraz tam nie ma) aby zadzwonił w Twoim imieniu i zarejestrował. Poza tym jak zależy Ci na tym, to kto Ci broni zadzwonić na numer któregoś z podnych krajów. Wtedy do opłaty za połączenie dojdzie kwota za połączenie międzynarodowe a nie krajowe jakbyś dzwonił z terenu danego kraju. Oczywiście jak będziesz dzwonić na numer na przykład niemiecki to dobrze jakbyś znał ten język. Edytowane 5 Stycznia 2006 przez Excray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soon Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 ftp://ftp.kensington.com/pc/Imaging/ ftp://ftp.kensington.com/pc/Imaging/Win20...oCAM_Readme.doc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...