iver87 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 witam w nastepnym tygodniu mam zamiar zakupic zestaw plyta + cpu na tej plycie mam chce zamontowac dwie kosci ddr 512 pc 400 , plyta musi miec pci express pod karty graficzne , lan oraz audio , oraz zintegrowaną karte graf (sprzedaje 9500 pro , kaska potrzebna ;) ) + procesor zastanawiam sie nad amd sempron 64 bit 2500 1,4 ghz , ogolnie potrzebuje procesor który bedzie sie dobrze kręcił , napewno wydajniejszy po podkreceniu od mojego durona 2,3 ghz , sam nie wiem co wybrac :/ z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iver87 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 witam w nastepnym tygodniu mam zamiar zakupic zestaw plyta + cpu na tej plycie mam chce zamontowac dwie kosci ddr 512 pc 400 , plyta musi miec pci express pod karty graficzne , lan oraz audio , oraz zintegrowaną karte graf (sprzedaje 9500 pro , kaska potrzebna ) + procesor zastanawiam sie nad amd sempron 64 bit 2500 1,4 ghz , ogolnie potrzebuje procesor który bedzie sie dobrze kręcił , napewno wydajniejszy po podkreceniu od mojego durona 2,3 ghz , sam nie wiem co wybrac :/ z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Sempron 3000+ s939 + ASRock 939Dual SATA2 Mam taki zestaw i sempron idzie na 9*274 (blokada w biosie - jak zainstaluje OCWB2 bedzie wiecej) na standardowym napieciu przy temp w stresie (zaleznej od obrotów wentylatora) 40st. (MAX obr), 47st. (MIN obr). Poza tym kupujac ten zestaw nie bedziesz musiał sprzedawac grafy bo płyta ma i AGP i PCI-E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) Sempron 3000+ s939 + ASRock 939Dual SATA2 To samo proponuje!!! Procek okolo 380zl. MoBo okolo 230zl. Edytowane 31 Grudnia 2005 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcz Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Ale jak chce/musi sprzedać grafę to ja proponuję Gigabyte GA-K8N51GMF-9 często sprzedawaną wraz z Sempronem 3000+. Ja kupiłem za 650zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 jezeli chce sprzedac grafe to juz bardziej polecam tego biostara z serii tforce opis tu http://pclab.pl/art17637.html bo na tym w miare podkreci proca bo plyta ma opcje zmiany napiec na proca pamieci i inne [ciach!]ly a gigashit tego nie ma ale ja na jego miejscu bralbym asrocka wraz z sempem i nie sprzedawal na razie grafy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iver87 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 fajny ten gigabyte tylko jest jeszcze jedna kryterium plyta musi miec 3 złącza PCI :/ 2 sieciowki i tuner dvb hmmm ewentualnie zamienie sieciowke pci na usb ........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ower_lolek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 I jeszcze kole i frytki :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iver87 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) spoko jak chcesz to se kup cole i frytki :/ :/ plytka musi miec 3 pci jedno na dvb i dwa na dodatkowe karty sieciowe sam juz nie wiem na co to zamienic i czy oplaca mi sie sprzedac 9500 pro :/ i uzbierac pieniadze na cos na pci-e , do wydania mam 800 zł , co wziazc w tym wypadku? ( płyta + procesor ) Edytowane 31 Grudnia 2005 przez iver87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 mowie ci bierz tego asrocka i sempa na 939 a napewno sie nie zawiedziesz a tak na marginesie to po co ci az 3 sieciowki w kompie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) bierz semprona i asrocka (on ma 3 PCI skoro tak bardzo Ci zalezy). Z dostawą pod dom wyjdzie Ci 610 zł (jesli zamawiał bedziesz z apollo.pl) i na dodatek oszczedzisz grafe a z czasem jak dozbierasz kasy to kupisz coś na pcie. Edytowane 31 Grudnia 2005 przez guziq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iver87 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 ta plytka Asrock 939DUAL-SATA2 ma mozliwosc regulacji napiecia na procku ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 jasne ze ma. W małej skali (do 1,45) ale zawsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...