XProot Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 OCZYWIŚCIE ŻE TO BYŁ ŻART KTO WIDZIAŁ KARTE 1266Mhz ALE MIMO WSZYSTKO FAJNIE WIEDZIEĆ ŻE MACIE TROCHE KUMANIA O SPRZECIE I NIE DAJECIE SIE WROBIC JAK NA INNYCH FORACH. PS.NASZA STRONA I TAK RUSZY I BĘDZIE WŁAŚNIE O OVERCLICKINGU I HACK!!! TAK NAPRAWDE KARTA KRĘCI SIĘ Z 200/200 na 245/210Mhz.Bez dodawanego chłodzenia!!!W 3DMARK OSIĄGA 3598 (wymoderowane przez: marco - mam dosc Twojego spamu. Ostatnie ostrzezenie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 OCZYWIŚCIE ŻE TO BYŁ ŻART KTO WIDZIAŁ KARTE 1266Mhz ALE MIMO WSZYSTKO FAJNIE WIEDZIEĆ ŻE MACIE TROCHE KUMANIA O SPRZECIE I NIE DAJECIE SIE WROBIC JAK NA INNYCH FORACH. PS.NASZA STRONA I TAK RUSZY I BĘDZIE WŁAŚNIE O OVERCLICKINGU I HACK!!! TAK NAPRAWDE KARTA KRĘCI SIĘ Z 200/200 na 245/210Mhz.Bez dodawanego chłodzenia!!!W 3DMARK OSIĄGA 3598 http://strony.wp.pl/wp/xproothack -poprawiona strona!!! Te,.. załóż swoje forum i tam się reklamuj. Bo nie po to tu jestem, żeby czytać o takich bzdurach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FENIKS Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 nie zartuj z tym wynikiem ja mam u siebie225/300 i karta zapier... jak zaloze lepsze chlodzenia to jeszcze ja skrece Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Feniks, pamieci 300mhz na MX400 8O Chyba ddr :D , a moze masz speciale editione z pamiatkami 4ns :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...