husk77 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Mam zainstalowanego Firefoxa ale jak klikam na jakis link np. w Outlooku albo przypadkiem na Gg to mi wyskakuje Explorer. W opcjach folderów mam ustawione zeby pliki html i htm otwieral Firefox. co trzeba zrobic aby bylo tak ze kazdy link i gdziekolwiek otwieral Firefox?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniol Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) Musisz ustawić Firefoxa jako domyslną przeglądarke ;) Start -> Panel sterowania -> Dodaj lub usuń programy -> Określ dostep do programów i ich ustawienia domyślne I tutaj wybierz Fireroxa ;) Edytowane 30 Grudnia 2005 przez Bieniol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
husk77 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Dzięki za pomoc. działa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...