zolw Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Witam czy zna ktos moze program który pozwolił by mi masowo edytować znaki ID3 Tak w plikach mp3. Chodzi o to że mam naprawde poteżna kolekcje mp3 podzieloną na gatunki muzyczne i katalogi alfabetycznie. Jednak nie wszytkie pliki mp3 a dokładnie ID3 Tag nie sa podpozadkowane odpowiedniemu gatunkowi muzycznemu. wieme wiele osob to by olało ale dla mnie to istotne bo przy wyszukiwaniu u katalogowaniu tylko plyt to staje sie z czasem niezbedne. Czy moze mi ktos wskazac takowy program o ile istnieje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Od biedy mozna to zrobic w Winampie - wczytujemy katalog, zaznaczamy wszystkie pliki i edytujemy tagi po kolei. Tyle, ze przy duzej kolekcji mozna sie zaklikac na smierc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolw Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 no wlasnie o to mi chodzi hmm chyba nie chcial byc 140GB muzyki w ten sposob przerabiasc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Tag & Rename lub The GodFather . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Foobar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 MP3Tag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Tag & Rename (genialny programik) lub foobar 2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tekken666 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) Ja takze sie dolacze: Tag&Rename naprawde super, wszystko tam mozna zrobic! Edytowane 7 Stycznia 2006 przez Tekken666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 bla bla mam lepszy :P Tagscaner ... dla mnie genialny ma polaczenie z baza w necie i sam je taguje ( jezeli taka plytka istnieje ) pozatym jest wszechstronny , zmiana tagow , zmiana nazw etc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...