Devilinside1 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Witam A więc dzisiaj dostałem 6600 Winfasta karta podkręcona do 535/600 i wyniki w 3dmarku 2003 tylko 2 tysiące już niewiem co mam robić kombinowałem ze sterwonikami, zmieniłem biosa od płyty głównej, format dwa razy już brak mi pomysłów pomożcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 2000 3DMarków ??? jak karta wygląda tzn jej wynik na normalnych ustawieniach? Czy tylko w 03 jest taki wynik czy w 05 także? jak sprawa wygląda w grach ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devilinside1 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) 2000 3DMarków ??? jak karta wygląda tzn jej wynik na normalnych ustawieniach? Czy tylko w 03 jest taki wynik czy w 05 także? jak sprawa wygląda w grach ? Zaraz po testuje bo wiem ze w 2001 i 2003 jest masakra 2001 nie odpalałem a czego to moze być wina?? Nie no masakra odpaliłem 2005 i mam 900 punktów, 3dmark 2003 na standart 1400 punktów powiesze się zaraz już nie mam zielonego pojęcia co jest nie tak Edytowane 31 Grudnia 2005 przez Devilinside1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) moze kolega ustawi przed odpaleniem marka jakiegokolwiek: 1024x768 - jakosc obrazu: super wydajnosc - bez AA i AF btw: jakie napiecie podajesz swojemu winniemu na 2.6GHz? Edytowane 31 Grudnia 2005 przez alcapone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devilinside1 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 moze kolega ustawi przed odpaleniem marka jakiegokolwiek: 1024x768 - jakosc obrazu: super wydajnosc - bez AA i AF Właśnie tak mam ustawione wszystko po wyłączane i max wydajność Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 moze masz ustaniana szyne zamiast pcie/agp to pci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) a jakie sterowniki? polecam NGO 77.76 (www.ngohq.com) moze za mocno procek podkrecony ?? UPDATE: oczywiscie CPU ja mialem podobne problemy u siebie, za mocno procek podkrecony, tempy za duze, za malo voltow etc i siadal wynik zarowno CPU Mark jak i 3D Mark (podczas testow zdazaly sie dropy fpsow - znaczace) Edytowane 31 Grudnia 2005 przez alcapone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devilinside1 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) moze masz ustaniana szyne zamiast pcie/agp to pci. też to sprawdzałem i mam pciex alcapone procek czy gpu na grafie, stery wszystkie sprawdzałem i jade teraz na 77.77 od Winfasta standartowe Edytowane 31 Grudnia 2005 przez Devilinside1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Ja stawiam na stery od plyty glownej. Przeinstaluj albo wgraj jakies nowsze/starsze - po prostu inne :) I po praw bledy or tograficzne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.T.4.L.K.3.R. Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Sterowniki dla płyty głównej powinny pomóc ...Widzę, że masz Abita, a oni dbają o aktualizacje sterów.Spróbuj z nimi, a jak nie, to nie wiem co... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 a jestes pewien ze to jest 6600 :P ? moze ci jakiegos 6600le wpakowali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 odkrec wszystko - procesor i grafe i zobacz co sie wtedy stanie - jakie wyniki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...