GURU500 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 GF:http://www.mmv.pl/produkty_new/szczegoly.php?id_grupy=38&grupa=gainward_karty_graficzne_pcx&id_produktu=314 RADEON: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=22677 Otoz czytajac test zamieszczony http://pclab.pl/art16642-7.html Widze ze Ati miazdzy [ 256 bitow ] tego GF ... ale te pixel shadery 3.0 ... Chodzi mi glownie o wydajnosc w grach .... Mowimy o karcie na PCI-Expres :) Moj config kompa to : Athlon 64 bit 3000+ [Winchester s.939 ] , 512MB dual channel Wiec pytam was userow ... .. ktos uzywa tych kart ... ktora jest lepsza ... do gier... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawik. Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Jak już GF6600GT to nie gainward bo oszukuje troszkę w opisie karty:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość khamilek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Nie kupuj w komputrniku to raz a dwa lepiej kupic GF 6600 Galaxy ultima z pamiatkami 1,6ns :) Sklep polecam allegro i www.apollo.pl :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 A ja powiem że X800GTO to świetna karta ;) spojrz w sygnaturke ;) tak! :P posiadam :> jest świetna :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 1. W komputroniku jest bardzo drogo. 2. Sepphirex800GTO 256MB/256bit można mieć już za 670 zł 3. Za 799 zł możesz kupić Connecta3D x800GTO@XT Ja polecam Ci x800GTO@XT. Wspólczynnik ceny do wydajności tej karty jest na najwyższym poziomie. Spokojnie można będzie sobie pograć na takiej grafice we wszystkie nowe gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Tutaj masz 6800GS za 799zł, ale i tak najlepszym wyborem byłby Connect3D X800GTO@XT chyba, że nie lubisz bawić się w modowanie :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 chyba, że nie lubisz bawić się w modowanie :) . Karty nie musiałby modować, ponieważ PITer sprzedaje już z wgranym odpowiednim biosem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Co tu dużo mówić... 6600GT to może stanowić konkurencję dla X800GT ale na pewno nie dla X800GTO, więc nie ma się nad czym zastanawiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon4417 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 No włąsnie a jak się ma sprawa porównania x800GT i 600GT?? Właśnie się zasranawiam nad kupnem którejś z kart, ale nie wiem czy opłaca mi się kupowac jakąś wypasioną bo działam na sempronie 2200+ na razie bez podkręcania i mam 512mb ramu. Dokupiłem bym jeszcze 512 ale czy procesor nie będzie mi "spowalniał" grafy i czy jest sens kupowania tego na AGP, bo socket A jest chyba mało przyszłościowy. Ale zastrzegam że na wymianę płyty głównej i proca to mnie raczej nie stać. A więc generalnie: czy jest sens kupowania x800Gt na agp prze sempie 2200+ ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Rzeczywiście socket A i AGP przyszłości już nie mają, ale jeśli nie stać Cię na nowy sprzęt to wymiana grafiki zawsze wyjdzie na dobre... ten procek nie będzie Ci aż w takim stopniu ograniczał możliwości karty... do nowszych gier więcej ramu by się przydało. A co do testów... http://www.tweak.pl/artykul/radeon_x800gt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon4417 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 No właśnie ale czy w takim wypadku bardziej opłaca się brać 6600Gt czy x800gt? Tę drugą znalazłem na skąpcu za 649zł to chyba dobra cena :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Jak widziałeś w testach X800GT jest lepsza... poza tym osobiście nie lubię GF i jestem zwolennikiem ATI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...