Gessle Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Mam nastepujacy problem z kompem :) otoz przenosilem ostatnio kompa z jednej obudowy do drugiej, wszystko (na razie) dziala OK z jednym wyjatkiem: chodzi o stacje dyskietek, caly czas pali sie lampka, tak jakby ciagle cos czytal, a jak wsadze dyskietke to wydaje straszny halas. Mozecie powiedziec o co chodzi? Wydaje mi sie ze wszystko dobrze podlaczylem (tzn podlaczenie dyskietek nie jest chyba zbytnio skomplikowane, dalem prad+ tasme z plyty glownej). P.S. Wybaczcie mi moje nieprofesjonalne okreslenia, ale nie jestem zadnym wybitnym specjalista, dlatego licze na Wasza pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilneo Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Według mnie podłączyłeś taśmę odwrotnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gessle Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 dzieki, odwrocilem tasme przy stacji i jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Tak samo miałem w starym kompie, też cały czas napęd był aktywny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Ja tak miałem raz jak podłączyłem odwrotnie zasilanie do FDD :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 A to da się podłączyć odwrotnie zasilanie od FDD ??? Przecież ono :lol: wchodzi tylko w jeden sposób!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 przy odrobinie inwencji i sily wszystko sie da :) ale glopek ze mnie ze ja jeszcze nie spie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Tzn. ja zakładałem oploty na kable i przełożyłem kable we wtyczce. Wtyczka weszła normalnie tylko kable były pozamieniane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...