michomis Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 witam szukalem i jakos nie znalazlem o tym tematu. z tego co widze to wszyscy glownie maluja swoje napedy, ja mam obudowe chefa jak w podpisie i jako ze jest srebrna to zazyczylem sobie srebrne panele. gdzie mozna takie cos dostac? na allegro biednie, w sklepach internetowych z akcesoriami do tuningu tez jakos slabo. moze ktos da namiary? acha, czy sa standardowe panele czy np. na konkretny naped produkuje sie jeden rodzaj itd? szukam konkretnie na: LG CDRW GCE 8320B DVD RW Lite-On SOHW-1653S pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matei Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Ściągnij panele od napedów i je pomaluj... proste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michomis Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Ściągnij panele od napedów i je pomaluj... proste nie za bardzo mi sie ten pomysl podoba, kupilem sobie stacje FDD w kolorze srebrnym i pasuje idealnie odcieniem do obudowy. mysle ze wszystkie srebrne panele maja tez ten sam standardowy odcien. jak tu teraz trafic na identyczny odcien farby? pozatym babraniny w tym jest troche a ja wole pojsc na latwizne :D PS. moge sprzedac swoje napedy (za grosze bo nie sa duzo warte) i kupic nowe z panelami srebrnymi ale to chyba bylby szczyt glupoty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mavic Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 taki panel aluminiowy jest za około 50zł więc chyba się to troche mija z celem, plastików nie widziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _ANTEK_ Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 jeżeli dobrze zrozumiałem, można kupić taki panel, tylko trzeba trafić na okazję. kiedyś bywały takie panele chyba po 10zł/sztuka. proponuje odwiedzać regularnie allegro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fliper_nx Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 co do zaslepek sa inne ksztalty zaczepow co mnie ostatnio dobilo ale caly fron moglbys zdjac wraz z obudowami napedow i pomalowac zaden problem i filozofia <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 ostatnio tez malowalem 2 panele i balem sie trafie z kolorem ale udalo mi sie.wez wzor koloru i idz z nim so shopu-tam pod nakretka jest kapniete troche farby to sobie wybierzesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShotgunXC Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...products_id=302 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 sliczne ... tylko ta cena :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 na allegro było za 2 zł białe to sie nazywa aktywana zaślepka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 sa tez takie w ModeComach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 specjalnie dla fliper_nx zasilepki za 2 zł http://allegro.pl/show_item.php?item=79133092 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fliper_nx Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 heh dzieki ps ktos usunal mego posta :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Gdyby kogoś interesowały zaślepki cd/dvd handmade = http://www.modding-faq.de/index.php?artid=102 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...