Skocz do zawartości
michomis

Front Panel Na Naped

Rekomendowane odpowiedzi

witam

szukalem i jakos nie znalazlem o tym tematu. z tego co widze to wszyscy glownie maluja swoje napedy, ja mam obudowe chefa jak w podpisie i jako ze jest srebrna to zazyczylem sobie srebrne panele. gdzie mozna takie cos dostac? na allegro biednie, w sklepach internetowych z akcesoriami do tuningu tez jakos slabo. moze ktos da namiary?

acha, czy sa standardowe panele czy np. na konkretny naped produkuje sie jeden rodzaj itd?

szukam konkretnie na:

LG CDRW GCE 8320B

DVD RW Lite-On SOHW-1653S

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ściągnij panele od napedów i je pomaluj... proste

nie za bardzo mi sie ten pomysl podoba, kupilem sobie stacje FDD w kolorze srebrnym i pasuje idealnie odcieniem do obudowy. mysle ze wszystkie srebrne panele maja tez ten sam standardowy odcien. jak tu teraz trafic na identyczny odcien farby?

pozatym babraniny w tym jest troche a ja wole pojsc na latwizne :D

PS. moge sprzedac swoje napedy (za grosze bo nie sa duzo warte) i kupic nowe z panelami srebrnymi ale to chyba bylby szczyt glupoty :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżeli dobrze zrozumiałem, można kupić taki panel, tylko trzeba trafić na okazję. kiedyś bywały takie panele chyba po 10zł/sztuka. proponuje odwiedzać regularnie allegro ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi