Gość mycha Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Gdzie moge znależć sterownik do Nforce4 pod win98 juz chyba wszystko przeszukałem czy istnieje takie coś . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 masz taki sprzet i bawisz sie w 98? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mycha Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 niestety oprogramowanie ktorego uzywam wymaga win98 i nie chce chodzić na XP dlatego szukam sterownikow do 98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Może dosbox :>? Wątpie aby win 98 był stabilny jak u mnie na kt600 niechce dobrze działać mimo tego że mam wszystkie łatki + stery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curly18 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 lepiej zainstaluj XP a sterowniki sciagniesz z www.nvidia.com, nie instaluj z płytek dołączonych do tej płyty głównej bo zawieraja czasami błędy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...