Skocz do zawartości
Pazdzioch

Problem Z Gra

Rekomendowane odpowiedzi

Zależy. Powodów może być kilka. Od problemu z piracką grą :mur: aż po walniety ram :). Jeśli dzieje się tylko w tej grze, to możesz mieć szczęście i sprawny ram :) dla pewności zrób test programem memorygold, albo memtest86. Łatwiej będzie nam też myśleć nad rozwiązaniem problemu gdybyś podał konfig sprzętu :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapomniałeś o walniętych sterach grafy, k.dźwiękowej, płyty głównej lub źle działających systemie operacyjnym - wiry, trojany, itp.

Proponuję zacząć od uaktualnienia sterowników i sprawdzenia systemu pod kątem badziewia. U mnie te zabiegi pomogły kiedyś i dzisiaj zawsze staram się mieć aktualne bazy od antyvira i w miarę nowe stery do sprzętu.

EDIT:

Może popatrz do readme.txt gry, może tam piszą o problemach na pewnych platformach czy określonym sprzęcie i podają sposób na ich rozwiązanie.

Edytowane przez mrjeremiasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz podobny problem co ja ale ja mialem go w skokach narciarskich 2006 gdy przystepowalem do skoku to zawsze mialem blue screena zainstalowałem NAJNOWSZE STERY DO KARTY DZWIĘKOWEJ I POMOGŁO, jestem przekonany w 99% ze to o jakiś sterowniki chodzi:)pozdro

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi