Skocz do zawartości
Lagier

liczylem na cos wiecej (przesiadka z sdr na ddr)

Rekomendowane odpowiedzi

Cze all!!!!

Dzisiaj sprzedalem moja klasyczna "limuzyne" w postaci asusa a7v133 i nabylem jego mlodszego brata asusa a7v8x. Coz musze powiedziec ze jestem troche zawiedziony wynikiem w 3dmarku 2001se poniewaz w defaulcie wynosi on okolo 9500 drivery to Via SP 4.45 detki 40.72 system winXP oczywiscie wynik ten bez zadnego o/c. A moze liczylem na za duzo?!

pozdrav

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lagier, coś kiepskie te wyniki. 

Ja na KT133A + AXP 1600+ miałem 8900, a na KT333 mam 10100. 

Fakt, że 1200 punktów to marny przyrost jak na wydatek 830zł (w moim przypadku), ale cóż... przynajmniej kontrukcja nowa :)

ja wydalem troche mniej bo 790 :D bawie sie jeszcze opcjami w biosie bo jest ich mnostwo typu agp performance system in turbo mode moze uda mi sie jakos przekroczyc te 10k :? zobaczymy. A przesiadlem sie ze wzgledu na mozliwosci o/c moj athlon wstal dzisiaj na fsb 166 i vcore 1.75v wiec nie jest zle ale musze se skolowac lepszy cooler wtedy go bede krecil to po pierwsze a wy byscie sie nie przesiadali gdyby oferowano wam za plytke i 2x256 i 1x128 ram 600 pln?! dolozylem 190 i mam w miare przyszlosciowa platforme

p.s. makonar moze po prostu twoj MSI lepiej ciagnie ;) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9740 to max co udalo mi sie wyciagnac ale to przy timingach 2.0 2-2-7 a normalnie mam 9541. Makonar ty pewnie osiagnales tyle na opcji "top performance" w twoim GB wlasciwie w testach plyta ta byla nie do pobicia wlasnie przy takich ustawieniach?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mowcie co chcecie ale widac roznice miedzy SDR a DDR mimo tego iz teraz mam tylko 256 mb pamieci to NFS:HP2 smiga duzo lepiej niz przedtem. Gram w rozdziale 1280x1024x32 wiec tutaj widac kazde zwolnienie przedtem bylo troszke odczuwalne ale teraz praktycznie go nie ma :D (juz nie moge sie doczekac az dorzuce mu jeszcze jedna kostke 256 :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wydalem troche mniej bo 790 :D bawie sie jeszcze opcjami w biosie bo jest ich mnostwo typu agp performance system in turbo mode moze uda mi sie jakos przekroczyc te 10k :? zobaczymy. A przesiadlem sie ze wzgledu na mozliwosci o/c moj athlon wstal dzisiaj na fsb 166 i vcore 1.75v wiec nie jest zle ale musze se skolowac lepszy cooler wtedy go bede krecil to po pierwsze a wy byscie sie nie przesiadali gdyby oferowano wam za plytke i 2x256 i 1x128 ram 600 pln?! dolozylem 190 i mam w miare przyszlosciowa platforme

bardzo dobry zakup, jak ktos Ci bedzie probawal powiedziec inaczej to jest skonczonym idiota.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol zakup jest do [gluteus maximus], 800zl za 10% LMAO , plakac powinienes a nie sie cieszyc , za 800zl to bys kupil pannie 5 ladnych bluzek

no i mialem racje :lol: :lol: :lol: napisal przeciez ze kosztowalo go to 190zl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol zakup jest do [gluteus maximus], 800zl za 10% LMAO , plakac powinienes a nie sie cieszyc , za 800zl to bys kupil pannie 5 ladnych bluzek

chlopie najpierw dokladnie przesledz temat a potem sie wypowiadaj. jakbys nie wiedzial to wczesniej napisalem ze dolozylem 190 pln a nawet nie bo koles wzial jeszcze ode mnie dzwiekowke w postaci SB128, klawiature itd. itp wiec koniec koncem dolozylem jakies 150 pln moze mniej :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chlopie najpierw dokladnie przesledz temat a potem sie wypowiadaj. jakbys nie wiedzial to wczesniej napisalem ze dolozylem 190 pln a nawet nie bo koles wzial jeszcze ode mnie dzwiekowke w postaci SB128, klawiature itd. itp wiec koniec koncem dolozylem jakies 150 pln moze mniej :D

No i schowaj sie z tymi cyckami :P Tu sie kompy pokazuje :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lagier napisał:  

RusH napisał:  

chlopie najpierw dokladnie przesledz temat a potem sie wypowiadaj. jakbys nie wiedzial to wczesniej napisalem ze dolozylem 190 pln a nawet nie bo koles wzial jeszcze ode mnie dzwiekowke w postaci SB128, klawiature itd. itp wiec koniec koncem dolozylem jakies 150 pln moze mniej  

No i schowaj sie z tymi cyckami  Tu sie kompy pokazuje  

Masta jak diabli... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

RUSH zerknolem na ta twoja fote i teraz mam zepsute swieta. A ten tekst ze niby jestes darem dla kobiet na ziemi (autentyk z raszowego WWW :) to przy 175 zwrostu i 66kg wagi jakos mi sie nie widzi :) (podobno baby lubia wysokich). LOL enyłej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poleci zbiorczo

to

Makonar pisal o 800zl, no ale nie wszyscy maja widze dar rozumienia textu ktory czytaja :) niech hary poter kriszna bedzie z wami :D

co do mojej fotki to sa i lepsze tutaj :

http://kiti.pulse.pdi.net/qv30/

i znowu , jak ktos nie wyczuje dlaczego roie takie a nie inne fotki to pozdrowienia od buddy dla niego i szyczenia szybkiego powrotu do zdrowia :D

no i ridla widac od razu ze nie ogladasz cartoonnetwork :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

RUSH zerknolem na ta twoja fote i teraz mam zepsute swieta. A ten tekst ze niby jestes darem dla kobiet na ziemi (autentyk z raszowego WWW :) to przy 175 zwrostu i 66kg wagi jakos mi sie nie widzi :) (podobno baby lubia wysokich). LOL enyłej!

HAHAHAHAHA RusH darem dla kobiet na ziemi :lol: :lol: :lol:

Trzymajcie mnie, moja zona jak Cie zobaczyla powiedziala: "Co to za chudzinka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poleci zbiorczo

to  

Makonar pisal o 800zl, no ale nie wszyscy maja widze dar rozumienia textu ktory czytaja :) niech hary poter kriszna bedzie z wami :D

co do mojej fotki to sa i lepsze  tutaj :

i znowu , jak ktos nie wyczuje dlaczego roie takie a nie inne fotki to pozdrowienia od buddy dla niego i szyczenia szybkiego powrotu do zdrowia :D

qwa stary lepiej bys nie osmieszal samego siebie.

A co do rozumienia textu to jesli mowiles o Makonarze to trzeba bylo go cytowac a nie pisac pod moim postem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurka też planuje przesiadke ale na epoxa 8rda+. jak na razie to mam epoxa 8kta3+pro i 256Mb ramu Infineona oraz wilka elektronika.........

Czy ktoś mi powie za ile to moge opchnąć ( ile to jest warte... )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano nie ogladam ... bo mam takui malutki czarno bialy TV. A z kanalow to tylko TVP1 i TVP2 ale telewizyjnie czuje sie spelniony :P

A co w tych Twoich fortkach ma byc ciekawego? Stoisz koles w majtach i pstrykasz se cyfrakiem szoty... no jak dla mnie to za wiele. I jeszcze jedno ... nie powoluj sie ani na harrego pottera (czy jak mu tam) ani na Budde bo od tego pierwszego jestes brzydszy a od drugiego ... a sam wiesz :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poleci zbiorczo

to  

co do mojej fotki to sa i lepsze  tutaj :

Ty stary nie jedz tyle dropsów bo ci sie juz na glowe rzuca :D hehehhe

superman2 power !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czlowieku ty cierpisz na narcyzm, mega-lo-manie czy moze na jakas kombinacje tych dwoch przypadlowsci ? Jak pokazalem ciebie czyli ten niby-dar bozy mojej kobiecie to buchnela smiechem. Troche skromnosci nie zawadzi. Niech ktorys z panow moderetorow usunie z postow przytoczony przeze mnie link bo na forum robi sie niesmacznie. Z gory dziekuje.

(I tak oto powazny post ktory bardzo mnie z reszta interesuje gdyz od dluzszego czasu dumam nad podobna przesuiadkom, zmienia sie przez jakiegos lalusia ktory uwielbia pstrykac se forki w majtach w jakies niewiedomo co. :evil: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...