Lagier Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Cze all!!!! Dzisiaj sprzedalem moja klasyczna "limuzyne" w postaci asusa a7v133 i nabylem jego mlodszego brata asusa a7v8x. Coz musze powiedziec ze jestem troche zawiedziony wynikiem w 3dmarku 2001se poniewaz w defaulcie wynosi on okolo 9500 drivery to Via SP 4.45 detki 40.72 system winXP oczywiscie wynik ten bez zadnego o/c. A moze liczylem na za duzo?! pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 a ile bylo wczesniej? polec pcmarka i daj link wczesniej i teraz. tam powinienes zobaczyc roznice. pozdrawiam wczesniej bylo w granicach 8700 a teraz 9500pokręcisz i bedzie 12000. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 pcmarkiem jeszcze nie testowalem a co do 3d marka to wczesniej bylo w granicach 8700 a teraz 9500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Przesiadka z SDR na DDR daje 10% nic więcej w przypadku Athlona XP czyli powinieneś się sieszyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ja mam 9600 i sie ciesze, bo zmianie procka będzie więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Lagier, coś kiepskie te wyniki. Ja na KT133A + AXP 1600+ miałem 8900, a na KT333 mam 10100. Fakt, że 1200 punktów to marny przyrost jak na wydatek 830zł (w moim przypadku), ale cóż... przynajmniej kontrukcja nowa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ddry daja duzo przy p4, natomiast przy athlonie zmiana ejst raczej bezsensowna...., zwlaszcza jak sie ma taka udana plyte jak a7v133! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Lagier, coś kiepskie te wyniki. Ja na KT133A + AXP 1600+ miałem 8900, a na KT333 mam 10100. Fakt, że 1200 punktów to marny przyrost jak na wydatek 830zł (w moim przypadku), ale cóż... przynajmniej kontrukcja nowa :) ja wydalem troche mniej bo 790 :D bawie sie jeszcze opcjami w biosie bo jest ich mnostwo typu agp performance system in turbo mode moze uda mi sie jakos przekroczyc te 10k :? zobaczymy. A przesiadlem sie ze wzgledu na mozliwosci o/c moj athlon wstal dzisiaj na fsb 166 i vcore 1.75v wiec nie jest zle ale musze se skolowac lepszy cooler wtedy go bede krecil to po pierwsze a wy byscie sie nie przesiadali gdyby oferowano wam za plytke i 2x256 i 1x128 ram 600 pln?! dolozylem 190 i mam w miare przyszlosciowa platforme p.s. makonar moze po prostu twoj MSI lepiej ciagnie ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Może... Niezły biznes z tym Asusem i pamięciami zrobiłeś, ja swojego opchnąłem za 245zł + 130zł za pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 9740 to max co udalo mi sie wyciagnac ale to przy timingach 2.0 2-2-7 a normalnie mam 9541. Makonar ty pewnie osiagnales tyle na opcji "top performance" w twoim GB wlasciwie w testach plyta ta byla nie do pobicia wlasnie przy takich ustawieniach?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 mowcie co chcecie ale widac roznice miedzy SDR a DDR mimo tego iz teraz mam tylko 256 mb pamieci to NFS:HP2 smiga duzo lepiej niz przedtem. Gram w rozdziale 1280x1024x32 wiec tutaj widac kazde zwolnienie przedtem bylo troszke odczuwalne ale teraz praktycznie go nie ma :D (juz nie moge sie doczekac az dorzuce mu jeszcze jedna kostke 256 :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ja wydalem troche mniej bo 790 :D bawie sie jeszcze opcjami w biosie bo jest ich mnostwo typu agp performance system in turbo mode moze uda mi sie jakos przekroczyc te 10k :? zobaczymy. A przesiadlem sie ze wzgledu na mozliwosci o/c moj athlon wstal dzisiaj na fsb 166 i vcore 1.75v wiec nie jest zle ale musze se skolowac lepszy cooler wtedy go bede krecil to po pierwsze a wy byscie sie nie przesiadali gdyby oferowano wam za plytke i 2x256 i 1x128 ram 600 pln?! dolozylem 190 i mam w miare przyszlosciowa platformebardzo dobry zakup, jak ktos Ci bedzie probawal powiedziec inaczej to jest skonczonym idiota. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 hehehe.... tez tak mysle i nie powiem zebym byl z tego powodu niezadowolony :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 lol zakup jest do [gluteus maximus], 800zl za 10% LMAO , plakac powinienes a nie sie cieszyc , za 800zl to bys kupil pannie 5 ladnych bluzek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 lol zakup jest do [gluteus maximus], 800zl za 10% LMAO , plakac powinienes a nie sie cieszyc , za 800zl to bys kupil pannie 5 ladnych bluzekno i mialem racje :lol: :lol: :lol: napisal przeciez ze kosztowalo go to 190zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 lol zakup jest do [gluteus maximus], 800zl za 10% LMAO , plakac powinienes a nie sie cieszyc , za 800zl to bys kupil pannie 5 ladnych bluzek chlopie najpierw dokladnie przesledz temat a potem sie wypowiadaj. jakbys nie wiedzial to wczesniej napisalem ze dolozylem 190 pln a nawet nie bo koles wzial jeszcze ode mnie dzwiekowke w postaci SB128, klawiature itd. itp wiec koniec koncem dolozylem jakies 150 pln moze mniej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 lol zakup jest do [gluteus maximus], 800zl za 10% LMAO , plakac powinienes a nie sie cieszyc , za 800zl to bys kupil pannie 5 ladnych bluzek chlopie najpierw dokladnie przesledz temat a potem sie wypowiadaj. jakbys nie wiedzial to wczesniej napisalem ze dolozylem 190 pln a nawet nie bo koles wzial jeszcze ode mnie dzwiekowke w postaci SB128, klawiature itd. itp wiec koniec koncem dolozylem jakies 150 pln moze mniej :D No i schowaj sie z tymi cyckami :P Tu sie kompy pokazuje :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 taaa nasz racje.... tez na to spojrzalem i przyszlo mi tylko jedno na mysl :lol: :lol: :lol: ;) ;) ;) pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 hehehe dokladnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Lagier napisał: RusH napisał: lol zakup jest do [gluteus maximus], 800zl za 10% LMAO , plakac powinienes a nie sie cieszyc , za 800zl to bys kupil pannie 5 ladnych bluzek chlopie najpierw dokladnie przesledz temat a potem sie wypowiadaj. jakbys nie wiedzial to wczesniej napisalem ze dolozylem 190 pln a nawet nie bo koles wzial jeszcze ode mnie dzwiekowke w postaci SB128, klawiature itd. itp wiec koniec koncem dolozylem jakies 150 pln moze mniej No i schowaj sie z tymi cyckami Tu sie kompy pokazuje Masta jak diabli... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 RUSH zerknolem na ta twoja fote i teraz mam zepsute swieta. A ten tekst ze niby jestes darem dla kobiet na ziemi (autentyk z raszowego WWW :) to przy 175 zwrostu i 66kg wagi jakos mi sie nie widzi :) (podobno baby lubia wysokich). LOL enyłej! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 poleci zbiorczo to Makonar pisal o 800zl, no ale nie wszyscy maja widze dar rozumienia textu ktory czytaja :) niech hary poter kriszna bedzie z wami :D co do mojej fotki to sa i lepsze tutaj : http://kiti.pulse.pdi.net/qv30/ i znowu , jak ktos nie wyczuje dlaczego roie takie a nie inne fotki to pozdrowienia od buddy dla niego i szyczenia szybkiego powrotu do zdrowia :D no i ridla widac od razu ze nie ogladasz cartoonnetwork :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 RUSH zerknolem na ta twoja fote i teraz mam zepsute swieta. A ten tekst ze niby jestes darem dla kobiet na ziemi (autentyk z raszowego WWW :) to przy 175 zwrostu i 66kg wagi jakos mi sie nie widzi :) (podobno baby lubia wysokich). LOL enyłej!HAHAHAHAHA RusH darem dla kobiet na ziemi :lol: :lol: :lol: Trzymajcie mnie, moja zona jak Cie zobaczyla powiedziala: "Co to za chudzinka?" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 poleci zbiorczo to Makonar pisal o 800zl, no ale nie wszyscy maja widze dar rozumienia textu ktory czytaja :) niech hary poter kriszna bedzie z wami :D co do mojej fotki to sa i lepsze tutaj : http://kiti.pulse.pdi.net/qv30/ i znowu , jak ktos nie wyczuje dlaczego roie takie a nie inne fotki to pozdrowienia od buddy dla niego i szyczenia szybkiego powrotu do zdrowia :D no i ridla widac od razu ze nie ogladasz cartoonnetwork :P qwa stary lepiej bys nie osmieszal samego siebie. A co do rozumienia textu to jesli mowiles o Makonarze to trzeba bylo go cytowac a nie pisac pod moim postem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 kurka też planuje przesiadke ale na epoxa 8rda+. jak na razie to mam epoxa 8kta3+pro i 256Mb ramu Infineona oraz wilka elektronika......... Czy ktoś mi powie za ile to moge opchnąć ( ile to jest warte... ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 i chce sobie kupis SUPER MEGO NOWE PAMIECI DUAL DDR ;) ;) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 no i ridla widac od razu ze nie ogladasz cartoonnetwork :P Ano nie ogladam ... bo mam takui malutki czarno bialy TV. A z kanalow to tylko TVP1 i TVP2 ale telewizyjnie czuje sie spelniony :P A co w tych Twoich fortkach ma byc ciekawego? Stoisz koles w majtach i pstrykasz se cyfrakiem szoty... no jak dla mnie to za wiele. I jeszcze jedno ... nie powoluj sie ani na harrego pottera (czy jak mu tam) ani na Budde bo od tego pierwszego jestes brzydszy a od drugiego ... a sam wiesz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 poleci zbiorczo to Makonar pisal o 800zl, no ale nie wszyscy maja widze dar rozumienia textu ktory czytaja :) niech hary poter kriszna bedzie z wami :D co do mojej fotki to sa i lepsze tutaj : http://kiti.pulse.pdi.net/qv30/ i znowu , jak ktos nie wyczuje dlaczego roie takie a nie inne fotki to pozdrowienia od buddy dla niego i szyczenia szybkiego powrotu do zdrowia :D no i ridla widac od razu ze nie ogladasz cartoonnetwork :P Ty stary nie jedz tyle dropsów bo ci sie juz na glowe rzuca :D hehehhe superman2 power !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 http://kiti.pulse.pdi.net/qv30/ Czlowieku ty cierpisz na narcyzm, mega-lo-manie czy moze na jakas kombinacje tych dwoch przypadlowsci ? Jak pokazalem ciebie czyli ten niby-dar bozy mojej kobiecie to buchnela smiechem. Troche skromnosci nie zawadzi. Niech ktorys z panow moderetorow usunie z postow przytoczony przeze mnie link bo na forum robi sie niesmacznie. Z gory dziekuje. (I tak oto powazny post ktory bardzo mnie z reszta interesuje gdyz od dluzszego czasu dumam nad podobna przesuiadkom, zmienia sie przez jakiegos lalusia ktory uwielbia pstrykac se forki w majtach w jakies niewiedomo co. :evil: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...