Lagier Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 alesmy bidoka zjechali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: teraz pewnie przejzal na oczy, siedzi w kacie i ryczy bo czar prysl i juz nie jest pikny :lol: :lol: :lol: Ridlaa powiem ci ze sie nie ma co zastanawiac tylko sie przesiadac chocby ze wzgledu na o/c moj XPek wstaje na 166/33 niech no tylko zalatwie se lepsze chlodzonko. Jednym slowem moje odczucia sa jak najbardziej pozytywne jesli chodzi o DDRy, giery przyspieszyly (i to widocznie!!!) caly system pracuje jakos tak sprawniej. Jesli chodzi o DDR to jestem na tak pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 ridla widzisz , prawie wpadles o co chodzi , fotki sa robione tak , aby wywolywaly smiech , jak widac qra byla madszejsza od jajaka (kobieta od ciebie LOL , jest sie czego wstydzic) 800zl za 10% - to JEST nadal smieszne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 ridla widzisz , prawie wpadles o co chodzi , fotki sa robione tak , aby wywolywaly smiech , jak widac qra byla madszejsza od jajaka (kobieta od ciebie LOL , jest sie czego wstydzic) 800zl za 10% - to JEST nadal smieszne mysle, ze juz wiemy o co Ci chodzi. tak jest to smieszne i glupie. na szczescie nie ma tu frajerow, ktorzy by na to poszli. pozdrawiam. A fotki nie sa okropne :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 ridla widzisz , prawie wpadles o co chodzi , fotki sa robione tak , aby wywolywaly smiech , jak widac qra byla madszejsza od jajaka (kobieta od ciebie LOL , jest sie czego wstydzic) 800zl za 10% - to JEST nadal smieszne mysle, ze juz wiemy o co Ci chodzi. tak jest to smieszne i glupie. na szczescie nie ma tu frajerow, ktorzy by na to poszli. pozdrawiam. A fotki nie sa okropne :lol: :wink: Dodam wiecej - wygladasz na nich jak jakis gwiazdor Disco-Polo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 ddry daja duzo przy p4, natomiast przy athlonie zmiana ejst raczej bezsensowna...., zwlaszcza jak sie ma taka udana plyte jak a7v133!ja bym to powiedział inaczej SDR i P4 to nieporozumienie!!! DDRy to jedyna sensowna rzecz do P4! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Spoko!. Ulge odczujesz gdy będziesz zmieniał ma Hammera (tylko DDR) bo wtedy ten twój ASUS A7V133 i SDRy beda nic nie warte więc lepiej teraz niż później... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 poleci zbiorczo to Makonar pisal o 800zl, no ale nie wszyscy maja widze dar rozumienia textu ktory czytaja :) niech hary poter kriszna bedzie z wami :D co do mojej fotki to sa i lepsze tutaj : http://kiti.pulse.pdi.net/qv30/ i znowu , jak ktos nie wyczuje dlaczego roie takie a nie inne fotki to pozdrowienia od buddy dla niego i szyczenia szybkiego powrotu do zdrowia :D no i ridla widac od razu ze nie ogladasz cartoonnetwork :P LoL człowieku ehhe pewnie masz się za silnego lol bo chodzisz na siłownie i dojebiesz każdemu na ulicy lol! :) :P :P ,Jesteś chudy jak skazani w oświęcimiu. Jednym słowem postura komarowo/narcyzowo/geyowska(niemówie że nim jesteś tylko taka sylwetka!)[/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Ridlaa powiem ci ze sie nie ma co zastanawiac tylko sie przesiadac chocby ze wzgledu na o/c moj XPek wstaje na 166/33 niech no tylko zalatwie se lepsze chlodzonko. Jednym slowem moje odczucia sa jak najbardziej pozytywne jesli chodzi o DDRy, giery przyspieszyly (i to widocznie!!!) caly system pracuje jakos tak sprawniej. Jesli chodzi o DDR to jestem na tak pozdrav Lagier Widzisz problem w tym (ze jak pewnie wiekszosc z nas) nie cierpie na nadmiar gotówki. I nie wiem czy: 1) zacząc od plyty i DDRow modernizacje sprzetu .. a dopiero pozniej proc 2) czy moze zmienic proca - "dogodzic" sobie zatem na kotko. Mi moc jest potrzebna nie tyle w gierkach co przy renderingu i grafie 3Da tutaj jak wiadomo proc gra glowne skrzypce (choc pamiec tez sie przydaje :) ). Sam nie wiem. Chyba jednak zdecyduje sie na opcje 1. Wydatek wiekszy ale przynajmniej bede mial solidne podstawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 ridla widzisz , prawie wpadles o co chodzi , fotki sa robione tak , aby wywolywaly smiech , jak widac qra byla madszejsza od jajaka (kobieta od ciebie LOL , jest sie czego wstydzic) Stary ja nie watpilem nawet przez moment ze taki prostaczek jak ja nie zlapie pelni polotu i finezji twego dowciupu. A kobieta nie smiala sie "z idei" fotek tylko z ciebie i twego mniemania o sobie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...