Skocz do zawartości
qwaczorek

Nie Moge Podkrecic Proca...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :lol:

Mam dosc glupi problem podkrecam moj p4 3e ghz z ht na plycie msi 865pe neo2-p programikiem dolaczonym do plyty, nazywa sie "core center" ladnie da sie podkrecic bez zadnych artefaktow do 3,5ghz, ale tu nadchodzi moj problem nawet jak podkrece do 3,2 to nie mam dzwieku :blink: . Czym to moze byc spowodowane i jak temu zapobiec ? Dodam jeszcze ze moja zasilka to marne mode-com 300gt.

Pozdro ;)

Edytowane przez qwaczorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha to dzieki, ale mam takie pytanie. Nie wiem moze mnie za to zlinczujecie ale zeby do biosu wejsc to czea cos wcisnac podczas uruchamiania kompa. Zazwyczaj jest tak ze jest ekran ze stanem pamieci itp. u mnie tak nie ma najpierw jest jakis napis i pisze zeby wcisnac shift+f10. Jak to wcisne przechodzi mi do tego ekranu z tymi informacjami i tam juz moge wcisnac delete ale najpierw pyta o jakis "flash pamieci" czy jakos tak i nie wiem do konca o co chodzi a jak wiadomo lepiej nie wciskac :) Raz kiedys to wcisnalem ale strasznie dlugo to trwalo i komp "skrzeczał" wiec ze strachu zresetowalem :lol: Wiec do czego to sluzy, dalej juz powinienem se juz poradzic.

Pozdro i dzx jeszcze raz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi