Nick126 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Witam, mam obecnie DDR266 256Mb i nie wiem czy dokupić drugi taki sam [do duala] czy wymienić na jakiś lepszy 512Mb. Chciałbym żeby dał się w miare kręcić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baddo Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Ja na twoim miejscu sprzedałbym ten RAM i kupił 512 np.Infeon czy Kingston Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 nieoplaca sie ladowac w 2x256 , lepiej kupic 512 Infineon, geil,kingston,hinix d43 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 A taki HYNIX 512 MB 400 MHz BT-D43 spokojnie by wszedł na moją płyte i wszystko było by ok ? Chcę się troche pobawić w o/c i to co wyczytałem to te pamieci sa bardzo dobre, to by pasowało. Ale czy w przyszłości weszłyby na jakąś płyte pod A64 939 ? Jak będą fundusze zamierzam wymienic cały zestaw i jak już kupować to od razu takie coś. A może są jakieś bardziej opłacalne pamięci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HigBee Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 A taki HYNIX 512 MB 400 MHz BT-D43 spokojnie by wszedł na moją płyte i wszystko było by ok ? Chcę się troche pobawić w o/c i to co wyczytałem to te pamieci sa bardzo dobre, to by pasowało. Ale czy w przyszłości weszłyby na jakąś płyte pod A64 939 ? Jak będą fundusze zamierzam wymienic cały zestaw i jak już kupować to od razu takie coś. A może są jakieś bardziej opłacalne pamięci? bedzie pasowac bo u mnie wlasnie siedzi na A64 939 jesli chcesz to mam do sprzedania Hynix D43 , 512MB , DDR400 szukam czegos lepszego i pozbywam sie moich Hynix'ow jak co to oferte na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Ale czy będzie mi działać na mojej płycie? Mam Intel Desktop Board D845PESV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...