ndx Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Kyochera Olympus Yashica Hp daja kabelki ! aceny od 600zł w zwyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Moje z danie z tych wymienianach aparatow Canon jest najlepszy bo ma optyke Ceisowska Panie glupoty Pan mowisz. Obiektywy Carl Zeiss Vario sa montowane w produktach SONY - dla dokladnosci sa to w wiekszosci obiektywy PROJEKTOWANE przez Carl Zeissa robione juz przez SONY. Canon od dawna robi sam bardzo dobra optyke wkoncu to jest pierwotny profil dzialnosci firmy i zaden z aparatow Canona nie uzywa optyki innych firm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Nom jasnee ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 stary umiem czytac i wiem co pisze na moim obiektywie ! zapomnailem o Contax robi ! tez ta optyke Akurat handluej sprzet od 7 lat i nie wmowisz mie ze nei ma racji owszem Canon eos 300 seria Limited posadala obiektywy Zejsowskiee iw iem doskonale ze Canaon robi swoja optyke ! Jednosci Narodowej 109 Wroclaw Foto-Optyka' Noo ale sa swieta i niebede sie klucil wesolych swiat marko wyjdz ze swojego bledu ! ja mam w okularach szkla Zeiss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 a co do optyki polecam Shinona !! wole bardzien niz Zeiss ! Ps mam bezposredni kontakt z Zeiss w Jenie wiec moge zapodac numer na priv i uzyszkas zinformacje ze ich optyka jest robiona do innych firm oprocz sony ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 pozatym zaiss robi na zamowienie roznycg firm dla jasnosci ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 ndx: przeciez nie mowimy o produktach malo obrazkowych tylko cyfrowych EOS 300 to SLR maloobrazkowy z wymiennymi obiektywami. Jesli Zeiss robi obiektywy z mocowaniem Canon EF to oczywiscie mozemy miec Canona z optyka Zeissa, co nie zmienia faktu ze wszystkie aparaty cyfrowe Canona ze zintegrowana optyka posiadaja optyke Canona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 nomm ale poruszany byl tez temat ! aparatow maloobrazkowych !,,,,,,,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 a o "hp" , "praktice" ,"konica" cos wiecie? daj sobie spokuj z tymi firmami i kup olympusa ( najlepsze apraty ) a model wybierz sobie w zaloznosci od tego ile masz w portfelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 29 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2002 kup olympusa ( najlepsze apraty ) a model wybierz sobie w zaloznosci od tego ile masz w portfelu Gdzie tak napisali ? Nie znam firmy ktorej kazdy produk byl idealny ! i najlepszy w swoim segmecie cenowym. ni ma bata poprostu. Ale coz sa Znawcy, znawcy i glupogadacze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...