Skocz do zawartości
rozej

aparaty cyfrowe

Rekomendowane odpowiedzi

Moje z danie z tych wymienianach aparatow Canon jest najlepszy bo ma optyke Ceisowska

Panie glupoty Pan mowisz.

Obiektywy Carl Zeiss Vario sa montowane w produktach SONY - dla dokladnosci sa to w wiekszosci obiektywy PROJEKTOWANE przez Carl Zeissa robione juz przez SONY.

Canon od dawna robi sam bardzo dobra optyke wkoncu to jest pierwotny profil dzialnosci firmy i zaden z aparatow Canona nie uzywa optyki innych firm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stary umiem czytac i wiem co pisze na moim obiektywie ! zapomnailem o Contax robi ! tez ta optyke

Akurat handluej sprzet od 7 lat i nie wmowisz mie ze nei ma racji owszem Canon eos 300 seria Limited posadala obiektywy Zejsowskiee iw iem doskonale ze Canaon robi swoja optyke !

Jednosci Narodowej 109 Wroclaw Foto-Optyka'

Noo ale sa swieta i niebede sie klucil wesolych swiat marko wyjdz ze swojego bledu ! ja mam w okularach szkla Zeiss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ndx: przeciez nie mowimy o produktach malo obrazkowych tylko cyfrowych

EOS 300 to SLR maloobrazkowy z wymiennymi obiektywami. Jesli Zeiss robi obiektywy z mocowaniem Canon EF to oczywiscie mozemy miec Canona z optyka Zeissa, co nie zmienia faktu ze wszystkie aparaty cyfrowe Canona ze zintegrowana optyka posiadaja optyke Canona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kup olympusa ( najlepsze apraty ) a model wybierz sobie w zaloznosci od tego ile masz w portfelu

Gdzie tak napisali ?

Nie znam firmy ktorej kazdy produk byl idealny ! i najlepszy w swoim segmecie cenowym. ni ma bata poprostu.

Ale coz sa Znawcy, znawcy i glupogadacze :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi