marec123 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) Witam! Czy moglibyście doradzić mi jaką kartę graficzną(AGP) wybrać do mojej konfiguracji: plyta: ECS N2U400(NForce2) procek: Amd Barton 2600+(1920MHz) nie krecony. ram: 1GB NoName(Goodram itp) zasilacz: Tagan 380W obecna grafika: Radeon 9200Le :) Na karte chcialem przeznaczyc tak do 800 zl. ps. Czytalem zestawienie kart graficznych na pclabie i sklaniam sie ku zakupowi x800GTO.... ale czy moj konfig pociagnie ta karte??? ps2. Nie bawie sie w oc wiec potrzebuje karty ktorej nie trzeba krecic zeby pograc sobie w 1024 na wysokich detalach. Edytowane 31 Grudnia 2005 przez marec123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) jak najbardziej x800gto edit: pociągnie pociągnie :D Edytowane 31 Grudnia 2005 przez Ouara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 No GTO jak najbardziej, ale moze zastanowisz sie nad 6800LE @ 16p/6v ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baddo Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Ja zdecydowanie brałbym x800GTO. Nad GF nawet bym się nie zastanawiał, tym bardziej 6800LE, który jest słabszy od radka. Sam sie przesiadam z nVidii na ATi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Najlepszy bedzie gto i do tego oc procka i wszystkie gierki ci beda smigac wiekszosc powinna nawet w rozdz. 1280x1024 i max detal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marec123 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 DziubekR1 zastanawialem sie nad GF ale pelnym 6800 (mod 16/6) ale mysle ze x800gto spokojnie wystarczy na moje potrzeby:) Najlepszy bedzie gto i do tego oc procka i wszystkie gierki ci beda smigac wiekszosc powinna nawet w rozdz. 1280x1024 i max detal. No nie bardzo wiem czy na tej płycie cos sobie podkręce tego procka:) to w koncu ECS :mur: a poza tym z podkrecaniem w moim przypadku wiaze sie zmiana chlodzenia.... a to kolejny wydatek:( w moim przypadku budzet zamyka sie w 800 zl + przesylka. I kolejne pytanie czy ktos z was kupowal w sklepie http://www.esc.pl/ ? czy jest dobry i nie leci w kulki z klijentami... bo tu jest x800gto za 799zl. Wielkie dzieki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Mysle ze nawet na ecsie moze cos sie uda podkrecic tego procka a i bez podkrecania powinno ładnie wszystko działac. A jesli chodzi o zmiane chłodzenia to nawet na boxowym wentylu powinno sie cos podkrecic. A jesli chodzi o sklep esc to nic tam nie kupowałem ale sa tacy co kupowali moze cos na ten temat napisza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...