Gość rafifeo Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 kumpel kupuje nowego kompa, semp 64 3,0 s939, asrock na uli 1695, jakies tam 1 gb ram i dotego chce ta karte. spytal sie mnie czy sie ja oplaca czy cos innego. grafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 raczej nie. było kilka topicow. tymbardziej, ze teraz w sprzedaży jest coś takiego jak 6600GE, o specyfikacji identycznej do GT, rozniący się tylko niższą ceną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 czyli zeby czegos innego poszukal?? moze cos podacie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) podałem, GeForce 6600GE w takiej samej cenie. @kev nie postfackerz ;] Edytowane 1 Stycznia 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Gf Fx 6600 512 Ddr2, czy sie oplaca Nie ma czegoś takiego :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) to dlaczego ge jest tanszy jesli jest taki sam?? :) i jeszcze mi sie wydaje ze ten gf fx 6600 m12 mb (jest taki :) ) to chyba moze byc, bo za bardzo tez sie od gf 6600 normalnego nie rozni :) edit// a moze cos takiego Edytowane 1 Stycznia 2006 przez rafifeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 nie ma FX 6600 O_o, ktoś sie po prostu kopnął w opisie produkty z niewiedzy. @ nie, nie coś takiego. czemu sie upierasz, ze tak powiem ;] ? 6600GE to najlepsza propozycja w tym przedziale cenowym, leci jak ciepłe bułeczki. tutaj możesz o niej przeczytać - http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=161556 z mojej strony eot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 tylko dlaczego jest tansza od GT jesli to to samo, prawie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...